Indsatte efterspørger civilsamfundet i fængslerne

Douglas Beauty: mine favoritter

Annonce for Douglas Beauty

Hej alle sammen

Kender I Douglas Beauty De har fornyligt gjort deres indtog i Danmark, og jeg må sige, at jeg allerede er fan af deres hjemmeside, som lidt kan sammenlignes med Matas, men med meget mere beauty; altså et hav af skønhedsprodukter. Douglas er en tysk beauty-kæde, som allerede eksisterer i mange andre europæiske lande og har 2.000 fysiske butikker rundt omkring i Europa. Deres sortiment har alt hvad hjertet begærer (de har endda en kategori, som hedder “Vegan Beauty” – det er virkelig nice!).

Jeg har selv købt en virkelig cute Lip-Plumper fra Lancôme og et sæt neutrale læbestifte fra Dear Dahlia, som jeg har brugt på arbejdet og også påtænker at bruge til næste semester, når universitetet igen kalder. Det er meget afdæmpede farver, hvilket jeg mener giver et flot og professionelt look, som passer til alle lejligheder – hverdag og fest. Både min nye lip-plumper og læbestifte er allerede blevet favoritter, hvorfor de nu ligger i håndtasken, så jeg altid hurtigt kan få flotte læber og skabe et pænt look on the go.

Lige nu ønsker jeg mig allerede mere fra hjemmesiden – blandt andet:

  1. Gucci Bloom
  2. Douglas Collection Wood Lip Liner
  3. Arganicare Reparaturserum
  4. Australian Bodycare Anti-Aging And Hydrating Serum
  5. Sand & Sky Australian Pink Clay – Porefining Face Mask
  6. MAC In Extreme Dimension 3D Black Lash

Jeg siger ikke at julen er lige om hjørnet, men det skader aldrig at have en lille ønskeliste liggende. Anbefaling hermed videregivet. 😉

Rigtig god mandag derude!
Kys og knus
T

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indsatte efterspørger civilsamfundet i fængslerne