UPDATE: 4. SEMESTER, CORONA, FERIE & SNIKSNAK

OPTURS-UPDATE: SNART BA-PROJEKT, VALENTINSDAG & FASTELAVNSBOLLER


Annonce for Hunkemöller

Hey loves.
Længe siden. Håber at I alle har det godt, og holder ud i en speciel tid med restriktioner. Det er vi efterhånden ret gode til og øvede i. Der er sket helt urealistisk meget i mit liv siden sidste update (!!), men den historiefortælling får I en anden god gang, da det vil tage mig flere dage at få formuleret. Måske kommer det op her på bloggen, eller på Instagram. I bund og grund tror jeg, at alles liv mere eller mindre har taget nogle sving og ramt et par bump på vejen, siden Covid-19 kom – men vi skal bare holde ud. To skridt frem, og et tilbage – som man siger. Livet som vi kender det kommer tilbage på et tidspunkt, og indtil da må vi holde sammen hver for sig, og holde humøret oppe i en ellers mørk måned, som januar nemlig ofte er. Jeg bestod den sidste mundtlige eksamen på 5. semester i går morges. Det er så nice, og nu venter 6. semester og et kommende BA-projekt lige rundt om hjørnet! Det er så vildt. Giver en stor menu fra mcdonald’s til den der først gætter mit BA-projekts emne. For helt ærligt, så gætter I det aldrig. I er nok også ret ligeglade, haha. Jeg er bare selv ret excited! 😀
Det er også snart valentinsdag, og i den forbindelse har jeg allerede shoppet lingeri. Der er intet bedre end nyt og smukt undertøj, så her får I lige lidt inspiration fra Hunkemöller, som både har sexet lingeri og frækt undertøj. Det kan I jo tjekke ud, hvis kæresten skal forkæles lidt ekstra, eller hvis du bare elsker følelsen af nyt lingeri (skyldig). Jeg har dog ikke gjort op med mig selv, hvorvidt sort eller rødt lingeri tiltaler mig mest. Hmm, har I en favorit farve?

Men, men, men. Nu er der jo også personer, som ikke gider den der skide valentinsdag. Og det er sgu også helt cool. Til jer har jeg et andet fif! Lækkert hyggetøj eller loungewear, take away, chokolade og på med 3D-brillerne. Det er også verdensklasse. Jeg ser valentine som en normal dag, men med lidt ekstra forkælelse. Om du forkæler dig selv, en kæreste, en (ven)inde eller bare hygger med mor på sofaen etc. Det er også snart fastelavn, og fastelavnsboller går bestemt også ind under kategorien ‘forkælelse’! Jeg har allerede spist min første. Mums! Hvor mener I, at man kan købe de bedste fastelavnsboller? :-*

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UPDATE: 4. SEMESTER, CORONA, FERIE & SNIKSNAK