GUIDE TIL AT OVERLEVE 3. SEMESTER + EN UPDATE

UPDATE: 4. SEMESTER, CORONA, FERIE & SNIKSNAK

Hey loves.

Det bliver mærkeligere og mærkeligere at bruge det udtryk, da det er en sjældenhed at jeg bevæger mig ind på bloggen. Er I mon stadig derude? Det er virkelig en evighed siden. Men hej! Der er sket meget siden sidst jeg tjekkede ind. Corona, fjernundervisning, jeg har bestået og gennemført 4. Semester, og der er sket en masse arbejdsrelateret. Efter mange år på sociale medier, har jeg med tiden lært at sortere i hvad jeg vil dele og hvad der er hhv. personligt og privat. Jeg har snart været privat på Instagram i et år. Jeg har også slettet tusindvis af followers igennem tiden. En form for ‘håndplukningsoprydning’ i et desperat forsøg på at få et bedre overblik over hvem der egentlig følger med derinde. Jeg ser min Instagram som en levende dagbog med billeder, stories og videoer fra gode stunder, rejser og oplevelser, hvorfor jeg ikke har lavet en ny og startet fra scratch. Jeg sorterer ud i profiler der virker lidt suspekt, folk der ikke er på min egen alder, fake profiler etc. Forventningen og ønsket er at jeg på et tidspunkt i fremtiden får en mere kontrolleret profil med færre følgere. For mig er privatlivet kommet op på en fin piedestal. På samme tid bliver gode stunder ikke mindre gode af at blive delt med venner og bekendte gennem en kameralinse. Et godt mix af det private og min interesse indenfor billeder og SOME. Når det er sagt, har jeg sgu savnet at være herinde. Bloggen og træning er mine to måder at undslippe virkeligheden. På domænet her kan jeg få skrevet mit tankemylder ned, og på den måde få tømt øverste etage. Når jeg træner er der ikke plads til tanker, og det skaber et tiltrængt frirum. Jeg tror at det er vigtigt for alle at have et hellested. Og nå ja, så har jeg lige haft verdens bedste sommerferie på Bornholm med min familie, og lige nu nyder jeg sommeren i København. Herfra vil jeg fortsat nyde sommeren og prøve at gemme lidt af mit krudt til studiestart. Tænk engang… Til næste sommer er jeg færdig med min bachelor! Hvor er det vildt. Tre år går godt nok hurtigt.

P.S. Hvis I gerne vil følge med i mit meget normale liv, er I velkomne til at anmode på IG (Theamunch1), samt smide en besked om at I kommer herfra. Så skal jeg nok acceptere. Det var egentlig alt jeg havde på hjertet, som skulle deles for nu.

Ønsker jer alt godt!

Knus T ❤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GUIDE TIL AT OVERLEVE 3. SEMESTER + EN UPDATE