10 VÆRDIER HOS EN KÆRESTE JEG VÆRDSÆTTER

JEG REJSER TIL FÆRØERNE

Hey loves!

I morgen kl. 03.30 ringer vækkeuret, og så er det bare på med sokker, hættetrøje, slaskebukser og sneaks. Afsti-afsted med mig! Jeg skal besøge min veninde fra studiet, som bor på Færøerne. Sommerfuglene i maven har allerede meldt deres ankomst af flere forskellige årsager:

1. Jeg skal flyve alene for første gang i mit liv!
2. Jeg skal se et nyt sted og glæder mig til alle de oplevelser der venter.

Det vil altså sige, at sommerferiens ferieræs begynder nu. Først en tur til Færøerne i uge 29, så en kæresterejse i uge 30, og så en afsluttende rejse til Bornholm i uge 31. Der kommer til at være ild i røven af min sommerferie – men jeg fan!

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 VÆRDIER HOS EN KÆRESTE JEG VÆRDSÆTTER