ICELAND: DAY 5

MINE TANKER FØR STUDIESTART

Hey loves.

Nervøs og spændt. De to ord som er skræddersyet til beskrivelsen af hvordan jeg har det før studiestart. I dette øjeblik sidder jeg ved vores skrivebord derhjemme med computeren foran mig. Jeg sidder og tænker og nyder den sidste dag, før alt i mit liv igen ændre sig. I morgen starter introugen nemlig. Hvad skal jeg tage på? Er mine medstuderende søde? Får jeg mon nogle nye bekendtskaber? Hvordan er lærerne? Hvad nu hvis jeg ikke klikker med nogle af de andre? Går jeg så 3 år i møde som en enspænder? Kan jeg overhovedet finde ud af at lave lektier mere?… Nok om bekymringer! Det skal nok gå alt sammen, selvom det at starte på et nyt studium er en stor omvæltning for mig.
Efter at tankerne har kørt rundt som en løbsk racerbil i noget tid, tager jeg altid en dyb indånding og beroliger mig selv, ved at tænke på det gode i mit liv. En ting der gør mig rigtig glad i dag er, at jeg i går fik tilsendt en smuk og elegant orkidé, i farven hvid. Tilhørende lå et kort. Blomsten var fra det kærligste, mest betænksomme og omsorgsfulde menneske i mit liv: min mor. Af hjertet tak til hende; kvinden i mit liv!

Ovenfor læste I mine bekymringer, men selvfølgelig har jeg også mange ting, som jeg glæder mig til! Jeg ser frem til at lære nye mennesker at kende, og udfordre mig selv på det faglige plan igen. Jeg har savnet at lære nye ting. Dernæst glæder jeg mig til at gå imod en mere struktureret hverdag, som jeg håber at finde mig selv til rette i. Det bliver rart at have nogenlunde faste sengetider igen. Mit arbejde i lufthavnen kræver at man sommetider skal op kl. 04 om morgenen, og andre gange kommer man hjem kl. 23 om aftenen. Derfor har jeg skulle tilpasse mine sengetider alt efter hvilke tidspunkter vagterne har været på. Det er bare svært at omstille søvnen derefter. Jeg håber at I forstå min pointe! Haha.

I hvert fald sidder jeg på nuværende tidspunkt med dansende sommerfugle i maven!
Jeg håber at alt kommer til at gå godt, og at uddannelsen er lige mig. Jeg mener, det kan man jo aldrig rigtig vide? Vel?

Nu vil jeg gå i gang med at have en tøjkrise og samtidig høre denne dejlige sang.

– T <3

2 kommentarer

 • Katrine

  Hvilken uddannelse/studie skal du i gang med?🌹

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thea Munch

   Hej! Noget der hedder Uddannelsesvidenskab på uni <3 Knus!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ICELAND: DAY 5