ICELAND: DAY 2

ICELAND: DAY 3

Hey loves!

Ligesom de andre dage på Island, så vi også lavamarker på tredjedagen. De billeder i ser ovenfor blev bare taget på dag 4, da vi kørte forbi den STØRSTE lavamark på Island.
Jeg ved godt, at jeg bliver ved med at skrive, at hver eneste oplevelse var fantastisk, men det passer! Så jeg skriver det liiiige igen.
Det var en FANTASTISK oplevelse!

På tredjedagen kørte vi ud til Den Blå Lagune, og der var også en masse smuk natur på vejen.

Hele dagen havde vi sat af til afslapning, luksus og forkælelse.
Vi ankom med bus og gik mellem høje lavasten som markerede stien hele vejen til hovedindgangen. Lagunen ligger nemlig i hjertet af et vulkansk landskab (væk fra alt). Dernæst fik vi udleveret badekåber, håndklæder, slippers og grønne armbånd der fungerede som kreditkort, lås til skabene, samt viste hvilken ”gruppe” man var en del af. Der findes nemlig tre farver armbånd i lagunen. Jeg mener at det er blå, grøn og rød. Farverne signalerer hvilken pakke man har købt. Jeg havde købt den midterste pakke, ”Premium”, til min mor og jeg, fordi man får nogle ekstra ting og oplevelser i det udendørs spa.
Jeg tror lidt at denne smukke lagune er en ”once in a lifetime experience”, så hvorfor ikke give den gas! Når det er nævnt, så ville min mor og jeg ikke have det mindste ved at tage en tur til! Hihi.

Vandet i lagunen føles som en blød drøm. Ja… Det er nok den bedste beskrivelse.
Når kroppen kommer under det lyse turkis blå vand, føles det ikke som at svømme i havet eller i en pool. Det er en ubeskrivelig varme der strømmer gennem kroppen, samt blødt vand der omfavner huden. Dér ligger man så; i Moder Naturs hule og kærlige hånd.
Vi dasede rundt med en sund blåbær drink, som vi havde fået udleveret i lagunens ”In-Water Bar”. Hele lagunen blev udforsket i sneglefart, da vi bare nød livet i det helt rigtige tempo.
Vi fik også prøvet to ansigtsmasker hver, som også foregik i vandet. Den første vi prøvede var ‘Silica Mud Mask’, som renser og styrker hudens struktur. Masken skal sidde på i op til 5-10 minutter. Vi vaskede det af i det varme vand, og passede på at vi ikke fik det i øjnene. Silica er allerede i vandet i den Blå Lagune, så derfor gør det ingen skade at vaske maskerne af i vandet.
Den næste maske tog vi på var ‘Algae Mask’. Denne maske hjælper med at fugte og holde en ung glød i huden.
Det var alt sammen en kæmpe oplevelse, og jeg er evigt taknemmelig for at have oplevet alt dette med kvinden i mit liv – min mor! ♡

Efter den Blå Lagune legede vi turister i Reykjavik by! Jeg gik med en drøm i maven om at besøge en helt bestemt pølsevogn, som er rimelig berømt på Island! Haha. Biksen hedder ”Baejarins Beztu Pylsur” og er berømt fordi en række kendte menneske, som James Hetfield og Charlie Sheen, har besøgt stedet.
Køen var lang og højst sandsynligt ikke ventetiden værd. Jeg havde forventet noget ekstra fra stedet, nu når omtalen er så rosende og flatterende. Min mor og jeg nød vores hotdogs og hyggede os på bænken i solens stråler. Da vi gik derfra, blev vi enige om at det var en opreklameret pølse…
Skidt pyt, nu kan vi tjekke det af på vores bucket-list! 😉

Derefter gik vi mere rundt i byen.
Vi gik ned til vandet for at se ‘Harpa’, som er et operahus. På vejen derned så vi de flotteste blomster. Island har overraskelser rundt om hvert hjørne!

Vi gik videre til næste stop, som var kirken ‘Hallgrímskirkja’.
På turen hen til kirken så vi ‘Kiki queer bar’, som er en nogenlunde kendt bar/klub på Island. Desværre havde vi ikke tid til den nattelige oplevelse, men man kan heller ikke nå det hele. Desværre!
Derudover så vi Danmarks Ambassade i Island, samt flot gadekunst. Det hele var en super god oplevelse, som nu er super gode minder!

Efter et par kilometer i benene, spejdede vi efter noget aftensmad.
Vi gik efter noget lokalt, da vi ville smage det islandske mad (DOG IKKE HAJ ELLER HVAL! Dét bør turister IKKE støtte op om).

Vi endte på en velduftende fiskerestaurant ved navn ‘Salka Valk, Fish & More’. Min mor og jeg så på menukortet og fik hurtigt øje på en bestemt ret. Vi var begge solgt til beskrivelsen og bestilte noget der hed ‘Plokkfiskur – Fish stew”. Retten bestod af to slags fisk, ris, rugbrød, broccoli, søde kartofler, rodfrugtpuré og bearnaisesauce! Ej men… Det smagte himmelsk!

Stedet var utrolig charmerende, og vi gik derfra meget mætte og ekstremt tilfredse!
På vejen hjem til lejligheden, så vi ved et tilfælde endnu en attraktion! Tænk at man kan være så heldig at de bare dukker op?!
Solfærd. Lige dér. Foran os. Placeret ved havnefronten, “Sæbraut”.
Den smukke skulptur var enden på endnu en dejlig dag.

– T <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ICELAND: DAY 2