Must-see (Indien)

ALT OM FLYBILLETTER

Hey loves! Jeg får stadig mange rejserelaterede spørgsmål, hvilket er så dejligt! Så fedt at I læser med, får inspiration og sidst men ikke mindst vil høre mine personlige råd. Jeg er bare glad for, at jeg kan hjælpe!
Dette indlæg kommer til at handle om flybilletter. Noget der for nogen er meget enkelt og ligetil, men for andre kan det være en labyrint bygget af tornebuske. Hvor starter man og hvor slutter man? Bare rolig, her får du mit svar på det.

 

17690536_10210436736372237_1220525737_n

 

– Først skal du selvfølgelig gøre op med dig selv, hvor du skal hen og hvornår du skal afsted.

 

 

– Når du har dette på det rene, er det tid til at bestille flybilletterne (selvfølgelig kun hvis du ønsker en struktureret tur der er planlagt hjemmefra).

 

 

– Brug siden Momondo.dk til at sammenligne priser på flybilletter. Her kan man selv vælge mellem de billigste eller bedste flyafgange. Jo billigere desto længere ventetid, uoplagte tidspunkter og flere mellemlandinger. Man får hvad man betaler for, men personligt vil jeg ikke anbefale at gå efter de helt billige billetter. Det er ulideligt at vente 16 timer i en lufthavn, hvor der intet internet er og ingen steder at sove. Rejsen fra Danmark til Singapore tog 48 timer; hvilket også er grunden til at alle vores flybilletter kostede knap og nap 10.000 DKK – det kan du læse mere om HER.
Så hellere betale lidt mere og have en behaglig rejse…

 

 

– Før du bestiller den flybillet som tiltaler dig, skal du altid lige tjekke op om flyselskabet og læse et par anmeldelser. Når det er gjort er du klar til at bestille.

 

 

– Vi bestilte alle vores flybilletter hjemmefra, printede dem ud (+ kopier/backup) og havde biletterne med undervejs på rejsen. Så er man dækket ind, og det er altid godt at være på den sikre side.

 

 

– Husk også at medbringe paskopi og pasbilleder; det er også altid en god idé.

 

 

Det var alt jeg havde omkring flybilletter. Håber at det var brugbart. Det er lettere end man tror. God fornøjelse til jer der skal til at bestille flybilletter.

 

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Must-see (Indien)