GUIDE TIL SINGAPORE

GUIDE TIL BALI

Hey loves! Så blev det tid til endnu et blogindlæg i serien om asiatiske lande, som jeg har besøgt. Denne gang er Bali i spotlightet!

Bali er et meget populært turistmål nu om dage, og det er forståeligt. Vandfald, strande, templer og utrolig smuk natur! Unikke og spændende oplevelser samt afslapning venter altid forude. Og så er det næsten et must, at tage en lille tur til Gili øerne eller blot besøge en af de små paradisøer. Min veninde og jeg valgte at aflægge Gili Trawangan et besøg på en lille uges tid.

 

♥ Kuta strand – Jeg var egentlig ikke vild med byen Kuta. Der er virkelig meget trafik, trafikos og trafikkaos. Dog er stranden fin og hvis jeg skulle anbefale et lækkert hotel i den ucharmerende by, ville det være Hotel Gemini Star.

♥ Seminyak – Hyggelig by, tæt beliggende til strand og gode spisesteder som Thai Corner og Cafe Organic.

♥ Tanah Lot – Det koster penge at komme ind, der er mange turister og boder, men der er smukt og en dramatisk natur i form af klipper og store bølger. Det er et af de mest berømte steder på Bali og de tre templer ligger alle på klippefremspring. Meget flot syn! Specielt under en solnedgang.

♥ Ubud – Ubud er definitionen af Bali. Rigt dyre- og planteliv. Det var dog her at vi fik væggelus (bed bugs) på rejsen som backpacker, så hvis du bor på hostels her og har en backpack på ryggen; vær på vagt. Mange rejsende samler de klamme små dyr op her.

♥ Spis på Umah pizza i Ubud – Super lækre og sprøde pizzaer. Hvis du kan lide kokos, kan du som jeg gjorde, prøve en pizza med kokoscreme i stedet for den standard tomatsovs. Ny smag, men godt smagte det!

♥ Tegenungan Waterfall Kemenuh – Én af mine bedste udenlands oplevelser. Den smukkeste natur, og så kan man bade i det vilde, strømfyldte og store vandfald.

♥ Goa Gajah Temple.

♥ Tegalalang Rice Tarrace i Ubud – tag eventuelt en scooter ud til rismarkerne.

♥ Besøg Uluwatu – Fantastisk sted, god street food og flotte strande!

♥ Dreamland Beach – Smuk strand i Uluwatu. God til surfing, men havet er nærmest umuligt at bade i. Der er SÅ meget strøm og KÆMPE bølger. Jeg fik så meget sand i underdelen af min bikini, og kunne ikke skylle det ud igen fordi bølgerne simpelthen var for store… Lidt nederen, haha. Efter ti forsøg lykkedes det dog.

♥ Anbefaling til et fantastisk hostel; KARMA Backpacker House. Gode senge, dejlig morgenmad, søde unge mennesker, nært til byen og det SØDESTE personale i verden.
Hvis man er til lidt mere luksus er Kuta Hill Guest House et godt bud! Begge steder er placeret i Uluwatu.

♥ Monkey forest, Ubud – Ingen løse genstande! Aberne er glade for alt materielt; solbriller, vandflasker, mobiler osv.

– T <3

face_5060

14826222_10208959917532689_257389017_n

img_5272

bali_1274434741_n

faceg_5034

14971438_10209100174119016_841287356_n

faceg_5130

faceg_5115

img_5119

img_5270

img_5265

face93_1386625816_n

14971785_10209100699012138_150834075_n

img_5031

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GUIDE TIL SINGAPORE