JEG ER DYGTIG, MEN FØLER MIG SOM EN FIASKO

GUIDE TIL AT OVERLEVE 3. SEMESTER + EN UPDATE

Wow, velkommen tilbage fra de døde, Thea. Det er over 3 måneder siden, at jeg sidst var aktiv herinde på skrift. Der er sket meget siden sidst; i privaten, på uni og i mit hoved. “Hey loves” – en introduktion jeg har skrevet utrolig mange gange efterhånden… Men som nævnt, ikke absurd meget de sidste 3 måneder. Engang omtalte jeg mig selv som b.la. blogger, men efterhånden som jeg bliver ældre, passer den titel mindre og mindre til mig. Jeg har været lidt i vildrede, fordi jeg elsker at skrive, og jeg elsker ord. I slut november overvejede jeg at distancere mig selv fra sociale medier, da jeg synes SOME er en tidsrøver, noget der stresser unødvendigt når man SKAL opdatere med opstillede outfit-billeder, samt kan være utrolig ensformigt og overfladisk; her mener jeg med diverse reklamer, temabelagte feeds i bestemte farvenuancer osv. Jeg tror bare, at jeg fik/har fået nok af glansbilleder. På trods af dette, har jeg valgt at beholde mit domæne, selvom tanken om at lukke og slukke har strejfet mig. Jeg må nok bare erkende, at mine skriverier herinde, er en del af mine kreative udfoldelser, hvor jeg kan dele rejser og andre oplevelser og livserfaringer med jer der læser med. En aktivitet jeg kan tage frem og lægge væk igen; præcis som mine digte, moderne sonetter, tegninger og malerier.

Som sagt, mistede jeg lidt behovet for at opdatere det virtuelle univers om diverse ting i mit liv. Dernæst også behovet for at være “influencer”. Jeg er blevet mættet af internettet, og derfor var tiden inde til at gøre det nødvendige. Først overvejede jeg at slette min Instagram, og starte på en frisk med en ny IG; forbeholdt familie, venner og bekendte. Men billeder på Instagram er som en billeddagbog, så jeg ændrede min Instagram fra virksomhedsprofil til en privat profil i stedet. Nu poster jeg uden en skjult forpligtigelse om hvad og hvor ofte jeg bør opdatere. Jeg følger stort set kun folk jeg kender, og laver sjældent reklamer. Med tiden har jeg indset, at mit fokus og min energi ikke skal være her på nettet, men 100% rettes mod de mennesker jeg elsker, mit studie, arbejde og hobbyer. Jeg er blevet en gladere Thea, efter at have lyttet til mit behov for ro og privatliv. Så ja, nu bruger jeg Instagram som alle andre. Jeg poster billeder af min kæreste og jeg, veninderejser, hyggestunder med mine venner, en plante, et juletræ og en del smil osv. Instagram er for mig en fed måde at blive inspireret på, men personligt får jeg mest inspo fra folk jeg kender, som ikke går en skid op i selviscenesættelse og polerede kvadrater. Jeg får inspiration af hverdagsbilleder, fra folk jeg ved hvem er. Ikke fra ukendte kendisser, hvor man skal lede længe efter ægte menneskelighed. Hellere noget med kant, en personlig billedtekst med dybde, samt sjove og personlige billeder.

Jeg vil opdatere bloggen i ny og næ, når JEG har LYST, tid og ekstra overskud. ♥

Derudover har jeg det ekstravagant dejligt, og alt kører på skinner! Mine eksamener er overstået og er gået godt, jeg er forelsket og har snart været sammen med min kæreste i 1 år, arbejdet går godt, jeg har lige været ude at rejse, og min familie er lige så dejlig som altid. Altså; intet at klage over. Ak ja. Men det sidste halve år, altså 3. semester, har virkelig været en udfordring. Som i virkelig. Det ene modul bød på statistik og kodning i programmet STATA. Matematik er ikke min bedste ven eller stærke side, hvorfor det har været sjæleligt smertefuldt at komme igennem… Jeg mistede ofte min appetit pga. nervøsitet, og søvn var en sjældenhed. Jeg er bare glad for at modulet ikke var en realitet på 1. semester, da jeg højst sandsynligt så var droppet ud med benene på nakken. Men jeg er en stædig kvinde, så jeg kom sgu helskindet igennem (næsten – kan godt mærke at jeg har brug for 100 dages søvn og en god portion motivation til 4. semester, haha). Men ærlig talt… 3. semester har virkelig været hård, og jeg har godt nok været nede og skrabe en masse sand op fra bunden. Jeg har været ekstremt deprimeret og nedtrykt, og gråd og hulk har der også været meget af. Well, det er vel en del af den dannelsesproces man går igennem på uni (specielt hvis man er særligt sensitiv som undertegnede).

 

♥ Søg støtte og trøst hos dine nærmeste. Min kæreste, mor og far, hjalp mig meget, blandt andet med at holde humøret op over vandskorpen, så jeg kunne gennemføre.

♥ Tænk positivt.

♥ Husk, at hvis du ikke overlever, overlever du alligevel.

♥ Det er okay, ikke at have det okay hele tiden. Det er hårdt at læse, og du gør det godt.

♥ Tro på dig selv.

– T <3

Læs også:

“Guide til at overleve 1. semester”
“Guide til at overleve 2. semester”

 

 

2 kommentarer

 • -

  Søde Thea, jeg tænkte akkurat forleden på, hvornår dette indlæg ville komme, så hvor er det dejligt at høre fra dig, haha. Håber alt er godt <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thea Munch

   Kære Laura! Sådan synes jeg ofte livet udspiller sig, thihi. Det må være de højere magter 😀 Dejligt der stadig er nogen på den anden siden, som læser med <3 Knus!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG ER DYGTIG, MEN FØLER MIG SOM EN FIASKO