THEAS TANKER #3

THEAS TANKER #4

Hey loves!

♥ Mine uger føles som dage… Tiden går sindssygt stærkt! Stop… Før jeg ser mig om er jeg jo 40 år og færdiguddannet.

♥ Jeg har lidt hjemve og savner min mor.

♥ Jeg er begyndt at finde en dejlig ro. Det betyder mindre af den konstante og hurtige hjertebanken og stressende tanker. Dog er jeg lidt bekymret for, at min stress snart banker på døren igen pga. eksamen. Lige nu nyder jeg bare den fredelige atmosfære!

♥ I sidste uge købte jeg en fin kjole i farven grøn for 30 kr. i Frederiksberg centeret. Yes-følelse x100.

♥ Noget af det sjoveste, når man får taget opstillede billeder til de sociale medier, er virkelig når man bliver “opdaget” i det, eller iagttaget. Det der når folk går forbi, og man ikke er i tvivl om deres frokostvalg tidligere på dagen: glosuppe. But well, jeg bebrejder ingen. Medie-verdenen er skør og noget for sig, lol.

♥ Jeg var til baby shower i lørdags. Min kusine er gravid med en lille dreng. Jeg bliver snart Tante-T, og det er rigtig godt, specielt fordi mit skruk-meter skriger efter en baby.

♥ Og så tænker jeg lidt på december for tiden. Kærlighedens tid. Hjertevarme. Julehygge. Kys og kram og brun sovs. Og familie. Jeg glæder mig! Men eksamenshurlumhejet ville jeg nu gerne være foruden i julemåneden, haha.

♥ Jeg tror uden pis, at Gifflar er mit spirit animal.

– T <3

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THEAS TANKER #3