JEG ER DYGTIG, MEN FØLER MIG SOM EN FIASKO

THEAS TANKER #3

Hey loves!

♥ Jeg glæder mig crazy-ass-MONSTER-meget til halloween! Det er så fedt at have en god undskyldning for at klæde sig ud! Generelt er der bare noget over alle de der højtider; halloween, fastelavn, jul, fødselsdage, årsdage, mors- og fars dag osv. I looove it! Skal I til halloween? Hvis ja, hvad skal I så være klædt ud som? 😉 

♥ Er der mon nogen af jer, som har nogle rolige og smukke gå-tur-steder på Amager og i København? Hvis ja, skriv gerne en kommentar! Jeg leder lige P.T. efter fredelige steder, hvor jeg kan nyde naturen (gerne hav/vand), den friske luft, og hvor jeg kan oplade mig selv.

♥ Jeg er officielt blevet gammel. Jeg åbner et reklameblad og ser som det første en peberkværn… Det var så en tyggegummimaskine. Kom igen Thea.

♥ Hvorfor er en elevator det mest akavede sted i verden at føre en samtale?

♥ Tror snart at jeg bliver stemplet som den lokale tosse i REMA, der handler ind flere gange dagligt, og kun lægger én ting på båndet pr. gang. Her forleden dag var det rigtig slemt. Først købte jeg en remoulade (til mine fiskefrikadellemadder), senere købte jeg en pakke popcorn med min kæreste, og lige da vi var på vej ud af butikken, besluttede vi os for at vende om og købe en blue keld – tilbage i køen med os. Det er nok bare en periode jeg er inde i…. Normalt handler jeg stort ind få gange (mere økonomisk, hihih).

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG ER DYGTIG, MEN FØLER MIG SOM EN FIASKO