8 MÅDER AT AFSTRESSE PÅ

JEG ER HELDIG FORDI:

Hey loves!
Og godaften. Det er onsdag og klokken er 21.27. Jeg sidder i min seng og ser Modern Family. Der er placeret vindruer, samt riskiks smurt med Nutella ved siden af mig. Dét er luksus. De seneste uger har gået meget op og ned. Det ene tidspunkt har jeg været glad. Det næste trist. Det andet super glad. Så lykkelig! Dernæst vred. Så ked af det. Så glad. Underligt, men vi reagere jo på livets udfald, vejret der ændre sig og overraskelser der dukker op hen ad vejen. Men nuet er jo det vigtigste, og lige nu føler jeg mig heldig fordi:

♡ At jeg lige har modtaget en varm godnat-besked fra min mor: ”Tak for dig mit kære barn <3…” – Det er ord som disse, hvor mit smilebånd går i krampe. Jeg elsker dig mor! Du er den bedste.

♡ At min kæreste tog initiativet til at bytte sin fridag for min skyld, så han kunne tage med mig til undersøgelse på en reumatologisk klinik (jeg har haft mange ledsmerter på det sidste, og har som barn lidt af børnegigt, så jeg skulle tjekkes om det var dukket op igen – heldigvis sagde reumatologen, at det ville gå væk af sig selv, og at jeg indtil da skulle tage smertestillende).. Det er handlinger som dette, der kommer virkelig højt op i kærestebogen med et kæmpe, kæmpe plus. Min kæreste og hans kærlighed betyder alt for mig.

♡ At jeg går gratis i skole og får SU. Et privilegie vi ikke værdsætter nok.

♡ At jeg ikke har haft en kønssygdom (jeg er den slags person, som ved den mindste undvegen fra det normale ift. kroppen, Googler forskellige symptomer, ender på Netdokter og tror jeg skal dø af Aids (det havde virkelig været bad luck, når man tager i betragning, at jeg kun har været sammen med tre, lol). Det viste sig bare at være min krop der brokkede sig over, at jeg havde sprunget min menstruation over med p-piller…).

♡ At jeg har oplevet så meget af den store verden allerede, i en alder af 23 år. Hele verden er på min bucket-list!

♡ At jeg har Nutella i skabet 
+ en masse andre lækre sager. Min mor sendte den bedste overlevelsespakke i starten af måneden. Jeg har den bedste mor i verden – uden tvivl!

♡ At jeg har en skøn familie + svigerfamilie! Og desuden bare har de bedste mennesker omkring mig. Jeg er utrolig taknemmelig!

– T <3

2 kommentarer

  • Et velassortet køle/guf-skab og en god familie, er også kerneelementer i mit liv, jeg værdsætter helt vildt, hvilket vist også fremgår af mit sidste indlæg :p

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 MÅDER AT AFSTRESSE PÅ