THEAS TANKER #1

NU STARTER HVERDAGEN IGEN

Hey loves!

I morgen, mandag, starter 3. semester, og jeg glæder mig!!!! For 2 uger siden var jeg ved at skide lyserøde heste (det går altid ud over de grønne grise) af nervøsitet. Sommerferien har været lang og god, men 3 måneder væk fra skolebænken er altså længe. Det satte nogle stressfyldte tanker i gang, men nu er jeg afslappet igen. Hvorfor stresse? Livet er for kort og godt til at spilde det på frustrationer. Det bedste vi kan gøre er, at leve i nuet. Så ja, lige nu glæder jeg mig bare til i morgen. Jeg glæder mig til at se mine venner igen, lære nye ting, blive klogere, og jeg glæder mig også til at få strukturen og hverdagen tilbage. Det var faktisk meningen, at jeg skulle have været på arbejde i dag, men jeg måtte melde mig syg i går. Jeg ved ikke, om I ved det, men fra 6-12 års alderen led jeg af børnegigt og samtidig også af borrelia-infektion, som forårsagede et langvarigt sygdomsforløb med ledbetændelse og smerter på ja, ca. 6 år. Jeg var i behandling i alle årene, men vi valgte at tage medicinen væk til sidst pga. fremskridt og meget få smerter i mine led. Siden jeg var 12 år, har jeg kun mærket lidt til gigten i mine knæ, og få andre led, i de kolde måneder på året. Men i går vågnede jeg så op med en ubeskrivelig smerte i mit højre knæ, og jeg kunne godt genkende smerten… Desværre. Derfor står jeg tidligt op i morgen og ringer til min læge, før jeg smutter i skole. Jeg krydser fingre for, at jeg hurtigt kan få en tid og få taget en blodprøve. Derfra må vi se, om jeg skal i behandling igen. Jeg tror, at det er vigtigt at huske på, at alle (læs: aaallleee) dealer med noget. Et eller andet. Om det er synligt eller usynligt. Så husk at være den rareste person overfor dine medmennesker – om du kender dem eller ej.
Nå, nu vil jeg se videre på min nye guilty pleasure serie ‘Modern Family’ og spise alt for meget chokolade. God søndag alle sammen!

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THEAS TANKER #1