4 TIPS TIL TIDSPRIORITERING NÅR DU STUDERER

5 TING AT TAGE I BETRAGTNING NÅR DU STUDERER

Hey loves!

♥ Et studiejob er en god ting. Fx. når jeg personligt ikke langt med min SU. Der er kun lige nok til min husleje, og så er der mine andre udgifter som internet, fitness, kontaktlinser, vand og varme, mad osv. oveni. Hvis man bare arbejder en eller to dage om ugen, burde man kunne klare sig i studietiden. Det er en god idé at sparre op før du dimittere, idet både dagpenge og løn er bagudbetalt.

♥ Meld dig ind i en a-kasse, og undersøg hvilken der er bedst for dig. Jeg er selv medlem af HK, og et lille guld-tip til jer der også læser er, at det er gratis så længe man er aktiv på et studie. Derfor er der ingen ekstra udgifter. Det er en fordel af melde sig ind i en a-kasse, da dit medlemskab de sidste 12 mdr. af dit studie, vidst er afgørende for, om du kan få dagpenge, når du dimittere.

♥ Brug dine studiekammerater til sparring.

♥ Øv dig løbende på forskellige studie- og læseteknikker. Til sidst finder du den teknik, der passer til dig.

♥ Husk at det er okay at sige nej til sociale tiltag, men giv samtidig dig selv friheden til at leve og have det sjovt imens du studerer.

– T <3

2 kommentarer

 • Jeg vil også sige at et studiejob er guld værd, hvis man kan overskue det i hvertfald – jeg havde et par stykker, så der var til ferier og fadøl uden jeg måtte tage lån 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thea Munch

   Hej! Ja lige præcis, det kan være lidt tidspresset med et studiejob, men klart et forspring, hvis man kan undgå lån!! 🙂
   Knus!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 TIPS TIL TIDSPRIORITERING NÅR DU STUDERER