TANKER OM AT BEGYNDE PÅ 3. SEMESTER

4 TIPS TIL TIDSPRIORITERING NÅR DU STUDERER

Hey loves!

Veninder, venner, kæreste, familie, træning, kreativitet, pensum… Kun 24 timer på et døgn. Hvordan prioriterer man så lige sin tid på en god måde? Det er nok lidt en hverdags-kogekunst.

♥ Som studerende har man en masse om ørene. Og du vil opleve, at du ikke kan nå det hele. Først og fremmest prioriterer jeg selv pensum og læsning på daglig basis. Jeg skal have læst det, som jeg sætter mig for, og når man går på en videregående uddannelse, må man tage ansvar for egen læring og udvikling.

♥ Lige under læsepligten, kommer det sociale for mit vedkommende. Jeg ville ikke kunne have en sund og produktiv studietid, hvis jeg ikke også havde mit sociale liv med fredagsøl, filmaftener, madlavning med veninderne og kvalitetstid med min kæreste.

♥ Dernæst en ting der behøver prioritering; nemlig et studiejob til udgifterne.

♥ Værn om din (eller opbyg) integritet.

– T <3

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TANKER OM AT BEGYNDE PÅ 3. SEMESTER