GUIDE TIL AT OVERLEVE 2. SEMESTER

TANKER OM AT BEGYNDE PÅ 3. SEMESTER

Hey loves!

Der er 25 dage til at min sommerferie slutter (buhu…). Jeg har ryddet alt op. Køkkenskabe, tøjskabe og gjort værelset og lejligheden ren. Det er vigtigt for mig at have ryddet op rundt om mig. Jeg har meget rod i mit hoved; mange tanker. Derfor kan jeg ikke fungere optimalt og være glad og overskudsagtig, hvis det også roder udenfor mit hoveds tankedryp. Jeg glæder mig til at begynde at læse og lære igen, men det bliver svært at ligge afslapningshatten på hylden og finde læsehesten frem igen. Lige nu tænker jeg kun på at klare mit studie så godt som jeg kan. Og at spare penge sammen, til næste rejseeventyr. Der er ingen planer, men jeg vil gerne rejse igen i sommeren 2020. Hvorhen aner jeg ikke, og det er det bedste ved at drømme. Jeg er optimistisk, som altid, men tror og ved at studiestart bliver en mundfuld, specielt fordi jeg skal afprøve en ny læse-teknik, som går ud på ikke at læse så meget herhjemme; men i stedet læse på studiet efter forelæsning og holdundervisning. Jeg må bare gøre mit bedste, for dét er nemlig ALTID godt nok.

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GUIDE TIL AT OVERLEVE 2. SEMESTER