FÆRØERNE 2019

NÆSTE STOP: EGYPTEN

Hey loves!

Nyder I sommeren? Det gør jeg, men hold da helt party i provinsen der er fart på her! Torsdag aften kom jeg hjem, fra min rejse til Færøerne, hvor jeg besøgte en veninde (det kan I læse om HER). Jeg har kun været hjemme i København et enkelt døgn; i dag, fredag, og i morgen tidlig, altså lørdag morgen, skal jeg rejse igen! Denne gang med min kæreste til Egypten.


Det bliver så skønt at have hinanden på tomandshånd og opleve noget nyt sammen! Jeg glæder mig helt vildt.
Det eneste minus lige nu: i går morges vågnede jeg op med et rødt øje. Jeg var aflagde så min læge et besøg i morges, og da jeg skal rejse lige om lidt, valgte lægen af jeg skulle i behandling (øjendråber mod betændelse). Dette betyder så, at jeg ikke må have kontaktlinser på. Det er sgu da irriterende. Øv altså. Men, det er ikke jordens undergang. Videre i livet, Thea!
Nå, det var så den opdatering! Nu vil jeg pakke min kuffert om fra færøsk beklædning (10 grader) til egyptisk (42 grader). Sikke en omvæltning! Dengang jeg backpackede i Asien i 4,5 måned, var det vidst ikke engang over 40 grader. Spændende om vi smelter væk!

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FÆRØERNE 2019