10 VÆRDIER HOS EN KÆRESTE JEG VÆRDSÆTTER

SÅDAN HAR JEG DET LIGE P.T.

Hey loves!

Jeg må sige, at jeg har det bedre end Fetterlein. Sommerferien har givet mig vinger, og den flødeforelskelse, som jeg svømmer rundt i, bliver kun tykkere. Den sukkersøde kærligheds-kliché bliver næsten too much, selv for os der er i den, men følelsen af at nyforelskelsen bliver for fløde, holder kun en halv eftermiddag. Kærlighed kan ikke være too much (med undtagelsen af de par, der snaver mandlerne ud på hinanden og bytter tandsæt i “kysse”-akten, haha). Vi skal nyde kærligheden, når vi er heldige at have fundet den.


Jeg har også lige været på Bornholm og besøge familien. Min mor har ferie, så vi har haft alle timer i døgnet til at hygge og nyde frihedsfølelsen, som sommerferien har bragt med sig. Vi har spist lækker mad, badet i havet lige før solen gik ned, ligget i sandet og nydt nuet, kørt ture, snakket, og set film til langt ud på natten. Jeg fik også lige set min far, og vi fik også gået en tur, samt plukket kirsebær. Alt i alt går livet som smurt her i sommerperioden. Tiden går bare alt for hurtigt. Men hellere gode tider, som flyver af sted, end triste dage, som varer i evigheder. Når tiden går hurtigt, har man det ofte godt. Jeg har allerede lidt hjemve, på trods af at jeg er en ”voksen” på 23 år. Savnet til dem derhjemme, er altid stærkest lige efter jeg har set dem. I sådanne følsomme perioder, er det rart at have gode venner og veninder. For ikke at glemme min søde kæreste, som lidt i sig selv føles som hjem for mig. Det hele går altså godt her hos mig. Jeg prøver som udgangspunkt at være positiv og møde mine omgivelser med et smil. Det vi giver, får vi ofte tilbage, og livet er ofte hvad vi selv gør det til.

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 VÆRDIER HOS EN KÆRESTE JEG VÆRDSÆTTER