MINE REJSEPLANER I 2019

10 VÆRDIER HOS EN KÆRESTE JEG VÆRDSÆTTER

Hey loves!

Let’s get started.

En mand der ikke er forfængelig, men går op i hygiejne 

Jeg bryder mig ikke om mænd, som ikke forstår, at kvinder også er mennesker der bøvser og prutter. Endvidere synes jeg også, at det er usexet, hvis man ikke kan gå på toilettet foran hinanden i et parforhold. Måske lyder det sært, men at dele intime øjeblikke på kummen, styrker altså båndet mellem to mennesker på en tillidsfuld måde. Måske er det bare mig, men jeg ville ikke kunne være i et parforhold, med en, som ikke ville kunne stå og have en samtale med mig, imens jeg tissede, haha. Mænd må dog godt gå op i deres hygiejne. Der er intet bedre, end når ens kæreste dufter godt! Dog synes jeg også, at der skal være plads til at være menneskelig.

Ærlig

For mig er ærlighed ALT. Hvis jeg ikke kan stole på min kæreste, skal vi bare ikke være kærester. Fx var mit første forhold usundt, og ærlighed blev ikke vægtet højt – hvilket var med til at ødelægge forholdet. Det er vigtigt for mig, at der ingen hemmeligheder er i mit forhold (kun fødselsdags- og julegaver osv. ofc. haha!). Jeg er en meget tillidsfuld person, og indtil det modsatte er bevist, vil jeg altid tro på det bedste i mennesker. Selvom jeg, og mange andre nok har lidt trust issues fra tidligere forhold, går jeg selv meget op i ikke at lade disse usikkerheder gå ud over min kæreste. Min kæreste er den dejligste fyr, og jeg stoler på ham med hele mit hjerte.
Ærlighed er kærligheds søde nabo! Keep it real.

Humoristisk sans

En vigtig værdi er, at han er sjov, kan få mig til at grine og drille mig på en sød måde (det er min kæreste rigtig god til!). Humor er frækt, og et stærkt bindeled mellem to mennesker. Fælles humor er lidt lig med kemi i et forhold. Hvis man fanger hinandens jokes, har man hinandens hjerter.

Taknemmelig

En taknemmelig kæreste, som sætter pris på hvad jeg gør for ham. Jeg er en omsorgsfuld person, og gør derfor enormt meget for dem jeg elsker. Når jeg udviser kærlighed og forkæler min kæreste, er det rart at få kærlighed og taknemmelighed tilbage retur. Når handlinger bliver påskønnet, får jeg automatisk lyst til at fortsætte mine kærlighedsbedrifter.

Loyal

Jeg kan ikke tvinge folk til at handle rigtigt, men jeg kan håbe og tro på, at den jeg elsker, altid vil være loyal overfor kærligheden vi har sammen. Jeg har aldrig oplevet utroskab, og jeg har aldrig været utro. Mine værdier er et helt andet sted. Når jeg elsker en person, elsker jeg kun én person, og har ikke lyst til at give min kærlighed til andre – på nogen måde. Hvis jeg blev udsat for, at en kæreste var mig utro, ved jeg virkelig ikke hvad jeg ville gøre. Hvis han selv sagde det til mig, lige efter det var sket, tror jeg måske, at jeg kunne bearbejde det, eller vi kunne skilles som venner (måske). Hvis jeg selv fandt ud af det, havde der nok ikke været nogen mercy. Løgne er det værste jeg ved.

Gentleman

Intet er bedre end en gentleman. Damerne først. En kæreste der tænker på kvindens behov. Ude i byen, men lige såvel hjemme under dynen!

Kærlig og udtryksfuld 

Når kærlighed vises på alle måder; igennem sprog, handling og skrift. Når han siger “jeg elsker dig”, eller når jeg får tildelt et kys på panden, når vi står op. En sød godmorgen- og godnatbesked. Eller et kram, som bekræfter, at han ikke har tænkt sig at lade noget såre mig. Noget jeg specielt elsker ved min kæreste er, at han altid fortæller mig, hvor meget han elsker mig, hvor glad han er for mig, eller at han har savnet mig. At få sat ord på følelser, er så romantisk. Og når min fyr åbner op for den følsomme side, bliver mine knæ altså bløde som Kærgården light (og det siger ikke så lidt).

Opmærksom og sød 

Jeg elsker når min kæreste koncentrere sig om mig og giver mig den opmærksomhed, som jeg har brug for. Og når han kan læse mit humør. Det er fascinerende at to mennesker kan kende hinanden så godt, at usynlige tegn, som blink, stilhed, grin og kys, kan være ligesom verbalt sprog. Han ved at jeg er et sludrechatol, og jeg agere altid speaker til de film vi ser, lidt a lá: ”Ej! Hvad sker der nu?!”, ”Hvem er det?”, ”Hvem er den person i relation til???”, ”Skat, hvad skal de der?”, ”Fuck, det skete bare ikke lige!”, og ”Hvorfor ser man aldrig folk i film gå på toilettet”. Sååå, når jeg pludselig ikke snakker, ved han ofte at mine tanker er et andet sted, eller at jeg er trist til mode. Og det er skønt, at han så spørger om alt er ok. Thumbs up baby!

Cool

En cool kæreste er essentiel for mig, og med ‘cool’ mener jeg lidt forskellige ting. Blandt andet at han ikke er jaloux, og er cool med at jeg har drengevenner. Jalousi er usexet, so last year, og gemt væk i min bog over ting jeg skider på, hihi.

Selvtillid og evne

En fyr der kan bruge sit tredje ben og ved at klitoris ikke er en Pokémon, er altid at foretrække.

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE REJSEPLANER I 2019