JEG TESTER PRODUKTER FRA MERAKI

DERFOR HAR BLOGGEN STÅET STANDBY

Hey loves!

I’m back. ♡

Det er længe siden, at jeg har delt et indlæg med personligt indhold, og det er der en grund til. Der er ikke sket noget dårligt, som har forhindret mig i at være aktiv på domænet. Tværtimod det omvendte. Studiet går MEGA godt, på trods af at jeg ikke fik læst lige så meget på 2. semester, som jeg gjorde på 1. semester. Det skyldes nok en latterlig dejlig nyforelskelse, som jeg delte med min kæreste. Det eneste der fyldte i tankerne var hans søde smil, de muskuløse arme, det herlige grin, hans irriterende snorken og de flotteste øjne, jeg nogensinde har faldet i staver til. Arbejdet går også finno. Jeg står stadig bag disken i lufthavnen og sælger lakridser (og får ondt i maven, når fristelsen bliver for stor). Jeg har det generelt rigtig godt, hvilket er årsagen til mit cyber-sociale fravær + at mine eksamener har taget meget af min tid. Sommerferien bankede på døren sidste onsdag, og jeg har fejret ferien lige siden, med alt hvad der hedder fest, farver, kærlighed, sol og de bedste mennesker. Alt det skal I nok høre mere om i de kommende blogindlæg, da jeg har tænkt mig, at komme ind i blog-gamet igen, nu når ferie betyder frihed, overskud og tid til andet end pensum-læsning!

– T <3

2 kommentarer

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG TESTER PRODUKTER FRA MERAKI