FESTIVAL FAVORITTER + ASOS RABATKODE

JEG TESTER PRODUKTER FRA MERAKI

Hey loves!

I dag vil jeg skrive lidt om merakis produkter, som jeg modtog sidste måned. Grunden til at indlægget først bliver delt på bloggen nu er, at jeg først skulle teste nogle af produkterne, samt at min sidste eksamen har fyldt godt i hverdagen.

Reklame for Stori

De produkter, som jeg er gladest for, må nok være tandbørsterne (super bløde og behagelige), håndsæben, fodfilen, duftlyset, renseservietterne og de bløde vatrondeller (som ligger fint i den hvide porcelænsmusling på billedet). Derudover er jeg vild med designet af produkterne, som er meget skandinavisk og æstetisk. Pleje- og livsstilsprodukterne er også lavet med ingredienser fra naturens side, og dét er også et kæmpe plus i min bog!

– T <3

I nedenforstående links kan I få en fornemmelse af, hvilke brands og produkter der kan findes på Storis hjemmeside:

2. House Doctor

3. Hübsch

4. Sofaborde

5. Loftlamper

6. Vitrineskabe

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FESTIVAL FAVORITTER + ASOS RABATKODE