12 SANGE DU SKAL HØRE I BADET

8 TING UNDERTEGNEDE UNDRER SIG OVER

Hey loves!

1.
Folk der råber til og af en, når man får taget blog-billeder i åbent forum…

2.
Ham duden fra sidste måned. Jeg undrer mig over, om han på noget tidspunkt overvejede, at tage sin kasket af. Det blæste voldsom-stormstyrke i minuttet (noget i den stil, hvad ved jeg), og ham fyren her, vælger at stige ud af metroen med hovedbeklædning. Jeg går bag ham i lyskrydset, og pludselig mærker jeg et smæld i ansigtet efterfuldt af en stram smerte. Hans kasket fløj af, og ramte mig lige (!!!) i fjæset. Seriøst karma? Er det pga. alle de gange, hvor jeg har spist af andres bland-selv-slikposer? I så fald fortjente jeg det, haha.

3.
Det undrer mig også, at jeg savler som en lama spytter, når jeg sover. Life is life.

4.
Butikker uden åbningstider. Det undrer mig, samtidig med at det gør mig vred. Når man har en butik, er åbningstider på nettet eller i vinduet da det mindste man kan gøre. Man skal ikke spøge med en sulten sjæl!

5.
At nogen kristne folk i Fillippinerne gennemlever Jesus smerte i påsken på korset. De genskaber altså korsfæstelsen, men alligevel mangler der krone og de der er navlede til korset har en træplade at stå på. På den ene side kan jeg godt se meningen med galskaben (ud fra et troende perspektiv), men når man går den ekstra mil for at genskabe Jesu pinsler, hvorfor så ikke gøre det HELT efter bogen?

6.
Det undrer mig også, at jeg aldrig har bestilt takeaway alene. Jeg er nok for sparsommelig…

7.
Folk der serverer saltstænger som snacks. Smid nu bare de sour cream and onion chips på disken!!!

8.
Jeg synes, at det er til oplagt bekymring, at Fitness World er en så dyr udgift, men samtidig er deres toiletbræt i stykker på anden måned. Makes no sense at all.

Undrer du dig over nogle af de samme ting? 

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 SANGE DU SKAL HØRE I BADET