23 ÅR

PRESSEDAG #AW19

Hey loves!

Jeg var også til pressedag tilbage i april, og den herlige dag kom heller ikke ud på bloggen. Ikke før nu. Der er sket meget, og jeg har faktisk bare fokuseret på at nyde nuet og arbejde på mine eksamener.
Vi skal huske ikke at dele alt på de sociale medier, men at føle efter, og dele når overskuddet og tiden er til det.

Pressedagen var sjov, og her sidder jeg hos PR Connect og spiser små mini-smørbrød; har I smagt dem? De er virkelig the shit! (cringer lidt over mit ordvalg, men selvom jeg er 23 år, må man vel gerne prøve at være nede med de unge, bevares). Desuden tilbragte jeg det meste af dagen med mine gode venner; Lucas og Tom. De er sgu for dejlige.

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

23 ÅR