NETVÆRKSHYGGE - 25.04.19

CLASSY X STREET

Hey loves!

Her for tiden har jeg en ting for at sammensætte klassiske styles med street items, ligesom på billedet, hvor jeg har kombineret nogle sneaks fra Skechers, glimmer sokker fra Samsøe & Samsøe, en camel coat fra H&M, samt nogle løse bukser i beige fra Gina Tricot. Det fede ved at sammensætte forskellige stilarter er, at hele looket ændre sig ud fra valget af enkelte items. Hvis jeg havde taget høje sko på til det her stilrene prinsesse outfit, havde det hele været all classy; men med sneaks bliver det hele lidt sassyyyy… 😉

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NETVÆRKSHYGGE - 25.04.19