OM AT VÆRE VENINDE PÅ FULDTID

NETVÆRKSHYGGE – 25.04.19

Hey loves.

Jeg er i gang med at skrive eksamen, og som I måske er bekendt, kræver det ofte fuldt fokus…
Jeg vil dog stadig bestræbe mig på, at lave nogle små opdateringer her og på Instagram. Derfor tænkte jeg, at jeg lige ville dele lidt billeder fra netværkshyggen tilbage i slut april måned, som Bloggers Delight holdt på Bistro Central (der desuden er et af mine yndlings steder at drikke cocktails om sommeren – win win).
Arrangementer som disse er altid super hyggelige at deltage i.

– T <3

(Billederne er taget af dygtige @majkensoelberg)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OM AT VÆRE VENINDE PÅ FULDTID