23 ÅR

ÆGSTREMT GLAD FOR PÅSKEN

Hey loves!

Jeg er så glad. Hvad med jer? Pirrer påsken og det solrige vejr også jeres indre optimist? For åh, hvor har den kære påske bragt meget godt med sig. Fødselsdag, Bornholm, familie, kæreste og  venner. Min mor har fået set min lejlighed og mødt min kæreste. Vi spiste alle tre aftensmad på Vesterbrogade, og tidligere samme dag spiste min mor og jeg morgenbrød på Hovedbanegården, med min ekstra-mormor på 85 år. Som I nok kan høre, er min atmosfære støbt i lykke og lavet af skønne mennesker.

Da jeg var på vej til Bornholm d. 15 april, overhørte jeg en samtale, som familien ved nabobordet havde. De spillede kortspillet UNO, og diskussionen gik up på, om man kunne smide et 4-pluskort ovenpå et andet 4-pluskort. Diskussionen blussede op og satte hyggen på prøve; præcis som da min kæreste og jeg spillede UNO før påsken! Jeg spidsede ører på en Peter Pedal nysgerrig måde og familien kom frem til, at man gerne må lægge kortet ovenpå det andet (amen!). Det var det jeg sagde til min kæreste, som gik noget så voldsomt i protest over ”mine regler”. Så hvis du læser det her, skat, så ved du, at jeg havde ret i reglerne! Mwuahaha.

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

23 ÅR