GUIDE TIL AT OVERLEVE 1. SEMESTER

23 ÅR

Hey loves!

Klokken var ikke meget i går, før min mave var fyldt med kagemand, slik og smørrebrød! Nøhj, hvor jeg allerede elsker at være 23 år. Jeg blev vækket med sang og gaver på sengen, og dagen blev nydt med venner og familie. Min taknemmelighed er ikke til at formulere på skrift, men jeg er ekstremt glad for, at have så godhjertede mennesker tæt på mig. For hvert år der går, bliver jeg rigere og rigere. Årsagen til dette bunder ud i, at jeg med alderen bliver mere bevidst om, at rigdom er, når man er beriget med ting, som ikke kan købes for penge; kærlighed og lykke.

– T <3

YES… Jeg spiste hele monsterstykket + mere. Har også ventet på den kagemand i 1000 år, så jeg gav den gas!

2 kommentarer

 • Tillykke! Den kage er lige efter mit hjerte – marcipan og flagermus, yum altså 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thea Munch

   Mange tak! Så skulle kagestykket jo næææsten sendes med posten! Det lyder meant to be! 😀
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GUIDE TIL AT OVERLEVE 1. SEMESTER