GALLAPREMIERE PÅ DANMARKS SØNNER

BORNHOLM I SIGTE

Hey loves!

Der kommer til at være lidt tavshed på blogfronten her i påsken. Det er ikke med min gode vilje, da jeg har lyst til at opdatere domænet dagligt. Men som I ved, er Bornholm er helligt sted for undertegnede, og derfor skal ø-besøget helst nydes med minimal tid på tidsrøver-telefonen. Lige nu befinder jeg mig på færgen, på tværs over vandet. Jeg sidder med en barndomsveninde tilbage fra folkeskolen, som også skal hjem til familien. I morgen fylder jeg år, og jeg glæder mig måske lidt mere end man burde. Om det er fødselsdagsfølelsen jeg glæder mig til, eller den snaskede kagemand med slik på, ved jeg ikke. I virkeligheden er det nok begge ting. Mest af alt, glæder jeg mig til at være sammen med min familie – specielt på dagen, hvor jeg fylder år. Dét er nok en af de ting, jeg altid vil værdsætte. Nu vil jeg slukke computeren igen, da en lille gut på ca. 3 år, ved navn Maximilian, meget gerne vil vise mig hans gule racerbil. Kan børn omkring mig mon mærke, at jeg er skruk? Man skulle næsten tro det.

…Og mon ikke I får lidt festlige opdateringer på min Instagram i morgen! Kys.

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GALLAPREMIERE PÅ DANMARKS SØNNER