MINE PÅSKE-PLANER

SVIGERFAMILIE, CREEPY TOGTUR & GIRLS NIGHT IN

Hey loves.

Jeg har ligget syg den sidste uges tid (og er stadig ikke på toppen – faktisk ligner jeg udskidt æblegrød med poser under øjnene) og derfor har det her indlæg ligget lidt i venteposition.

Lad os starte med slutningen af marts måned. Jeg mødte min svigerfamilie for første gang. Det var i anledning af min kærestes søsters 18 års fødselsdag – så det var en stor mundfuld med både en betydningsfuld begivenhed og mange nye mennesker. Det var en vellykket fødselsdags-brunch, og jeg er allerede fan af min kærestes familie. De er søde! Jeg var lidt nervøs og meget spændt på at møde dem. Mest af alt håbede jeg bare på, at de ville kunne lide mig. Det er altid nervepirrende at møde nye mennesker for første gang, og specielt sin kærestes familie. Hvad synes de mon om mig? Har de forventninger? Hvad hvis jeg nu giver et dårligt førstehåndsindtryk?? Og det største issue; WHAT TO WEAR?!
Bedste råd herfra: de er nok lige så spændte som dig, så bare tag det roligt og ‘go with the flow’. ♡

Derudover havde jeg en skøn torsdag med pigerne fra mit studie. Vi blandede slik, lavede mexicansk mad og så film. Da vi skulle hjem, oplevede min ene veninde og jeg dog noget besynderligt og ubehageligt i toget. En dude, højst sandsynligt påvirket af alkohol eller det der er værre. Han sad og sagde underlige lyde (like, virkelig underlige lyde!!), og til sidst kunne vi ikke holde vores små pige-grin inde længere… Dette resulterede i at fyren blev så vred, at han indirekte truede os, og sagde, at det kunne være, at vi blev bombet (i sådanne situationer savner jeg jordnære Bornholm en tand ekstra). Ubehaget i min krop stiger mig helt til hovedet, når jeg møder ubehagelige mennesker på min vej. Heldigvis stod han af to stop før os, hvilket resulterede i normal hjertebanken efter ti minutter.

Derudover har jeg hygget mig i godt selskab og med god mad, her med min veninde Stephanie på Café Alma på Islands Brygge.

Lucas, en af mine bedste venner, og jeg var også en tirsdagstur på Glyptoteket. Det var første gang jeg var der og det skuffede ikke. Der er desuden gratis indgang hver tirsdag, til de interesserede.

Helt i starten af marts modtog jeg de sidste flyttekasser. Det var tøj, ting og andet, som jeg endnu ikke havde fået med fra Bornholm. Det var noget af et aften-projekt at få tømt ud i og sorteret, men det gik! Juhu.
Marts gik også med en masse kæreste-kedelige tiltag, som jo skal til når man er nyforelsket og isoleret fra omverdenen… 😀

– T <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE PÅSKE-PLANER