SVIGERFAMILIE, CREEPY TOGTUR & GIRLS NIGHT IN

SOL OVER KØBENHAVN

Hey loves!

Mandagen var solrig og lækker, og jeg er kæmpe fan af at sommeren endelig er på vej (det har været en lang vinter, synes jeg). Jeg havde dog overvurderet vejret en smule, hvilket er årsagen til at jeg ligger syg nu… Men, det var nu alligevel en skøn dag! I dag, torsdag, har vejret også være i topform. Det er blevet nydt indendørs (desværre…), da jeg bare ligger i sengen og pudser næse og nyser konstant. Jeg gik en tur tidligere, men det var fordi jeg skulle i kiosken og hente lommeletter, haha. Det bliver enormt behageligt når Rema åbner her på Vestamager. Så skal jeg aldrig udsættes for at bruge 18 kr. på lommeletter igen. Hallelujah!

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SVIGERFAMILIE, CREEPY TOGTUR & GIRLS NIGHT IN