GIRLTALK - VIDSTE DU DET?

MINE PÅSKE-PLANER

Hey loves!

Har I det godt? Jeg skal snart til Valby for at spise mad sammen med pigerne fra mit studie (vi skal også blande kæmpe slikposer!). Hold jer opdateret på min Instagram). Det skal nok blive en cool aften. Faktisk er torsdag, fredag, lørdag og søndag alle sammen dage, som jeg glæder mig til. Privilegeret er jeg, når hele weekenden bare er proppet med hygge.

Well, men jeg glæder mig også til påsken. Jeg skal til Bornholm og tilbringe tid sammen med min elskede familie. Desuden har jeg fødselsdag d. 16 april, og min mor har lovet mig, at der vil være kagemand (mit eneste ønske). Jeg skal iføre mig en af mine nye kjoler på dagen, hvor jeg fylder 23 år. Lige nu ligger den bare i skabet og venter.
Har du planer i påsken?

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIRLTALK - VIDSTE DU DET?