JEG ER MAX PINLIG... #PRAYFORTHEA

GIRLTALK – VIDSTE DU DET?

Hey loves!

Dette indlæg henvender sig til jer der har det svært, eller har brug for nogen der lytter og giver gode råd med på vejen. Jeg har nemlig fundet en hjemmeside, hvor deres primære formål er at forebygge mistrivsel blandt piger og unge kvinder i alderen 12-24 år. Det er gratis og annonymt. Jeg tænker at det måske er relevant for nogen, så derfor ville jeg lige introducere det til jer – just in case.

Hjemmeside: Girltalk.dk

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG ER MAX PINLIG... #PRAYFORTHEA