EN KÆRLIGHEDS-BEKENDELSE

4 MÅDER AT DØ PÅ EN MANDAG

…Hvad blev der egentlig af weekenden?

Hey loves!

Jeg er træt i dag. Rigtig mandags-træt, på den der energiforladte måde. I går aftes kom jeg sent hjem pga. arbejde. Jeg har arbejdet de sidste tre dage, og har en vagt igen i morgen. Mandagen startede faktisk ok… Sådan du ved; havregryn, pakke taske, fedtet hår og powerwalking til metroen. En standard morgen for undertegnede. Dagen er gået med forelæsning, fremlæggelser, træning, indkøb og et biblioteksbesøg, men mandag har så sandelig også budt mig en del udfordringer – derfor får I dette indlæg.

Spildt mælk 
– Da jeg kom hjem efter dagens agenda og åbnede køleskabet, var der havremælk over aaaalt… Den var simpelthen utæt, hvilket resulterede i at mit smør og rudbrød m.m. svømmede i det hvide hav. Godt så. Jeg græd ikke over den spildte mælk, men udnyttede svømmehallen i køleskabet til at drukne mine mandagskvaler.

Hoved-f*cking-pine
– I går på arbejdet fik jeg den ondeste hovedpine, der havde en mission om at få mig til at virke ynkelig. Det lykkedes. Hovedpinen slog til igen i dag under forelæsningen, og selvfølgelig havde jeg glemt mine hovedpinepiller derhjemme. Flot Thea, du husker som en si sommetider. Heldigvis kan man ikke dø af hovedpine. Eller ondt i halsen. Hm, det er altid noget jeg ikke har halsbetændelse/virus. At købe Strepsils er jo en form for økonomisk voldtægt (specielt for studerende).

Fitness-regler
– Ja. Hvis du træner, kender du sikkert godt til et par irritations-momenter i den lokale fitness. Mit pis kommer en smule i kog, når folk ikke tørrer de brugte maskiner af efter brug, med papir og sprit. Personlig tørrer jeg altid maskinerne af, efter jeg har brugt dem. Tanken har bare slået mig – tørrer folk mon kun maskinerne af FØR de bruger dem?… Hvad er det rette at gøre?! HJÆLP! Hvis man virkelig ikke vil dø af bakterier, skal man så tørrer maskinerne af både før OG efter brug? Hvad er det normale at gøre? Jeg er forvirret og irriteret…

København i myldretiden 
– Øhm, og så var der noget om pendler-livet. Hvorfor ikke bare drukne i menneskemængden på Nørreport kl. 8-9 om morgenen?

– T <3

2 kommentarer

 • Mette

  Heej Thea 🙂

  Hvor er din smukke strik og øreringe fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thea Munch

   Hey Mette!
   Trøjen er fra https://www.chiquelle.dk/toj og øreringene er fra Zara. Jeg smidder snart en rabarkode til Chiquelle op på min Instagram (Theamunch1), hvor du kan shoppe med 20% på alt, hvis det skulle være.
   God dag!

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN KÆRLIGHEDS-BEKENDELSE