HÅRDT ARBEJDE, NÆSEBLOD & TANKER OM AT SLAPPE AF

HJÆLP MIG, MED AT HJÆLPE DEM, DER IKKE KAN BEDE OM HJÆLP

Hey loves!

Vi burde hjælpe, hvor vi kan. Det er i hvert fald min mening. Hvorfor bare sidde og se passivt til, når vi rent faktisk kan gøre en forskel sammen? Derfor får I en lille-bitte mandagsopdatering herfra, men med en stor betydning for mange landbrugsdyr. Jeg har allerede skrevet under med mine oplysninger, ligesom 600.000 andre borgere i EU. Jeg vil gerne hjælpe til med at få landbrugsdyr ud af burene, og ud af deres lidelser, som fangeskabet medføre, og det håber jeg også at du vil, via. linket HER.

TAK PÅ FORHÅND, FOR AT STOPPE DYRENES MARERIDT, OG STØTTE ET EUROPÆISK BORGERINITIATIV. ♡

Lidt mere om kampagnen…

Jeg fandt opslaget på Facebook her til aften og gik straks ind for at læse om det.
Helt ærligt. Dyrene har det forfærdeligt, og jo, det vidste jeg godt. Men hallo, kan det virkelig være rigtigt, at vi i EU går ind for dyremishandling og mistrivsel, bare fordi dette helvede er halvt ”gemt væk”. Det eneste vi ser til de stakkels dyr er produktet i køleboksen i den lokale Netto, eller hvor man nu handler ind. I landbruget i EU lider hundrede millioner af dyr (tænk lige over dét tal). Dernæst skal det nævnes, at der kun skal en million underskrifter fra borgere i EU, til at ændre på dette. Og som jeg skrev tidligere, er tallet nu på 600.000. Det er mange underskrifter, men der mangler stadig en del. Derfor synes jeg, at vi alle bør hjælpe dyrene ud af burene. Skriv under og læg pres på EU.

Til sidst vil jeg lige understrege, at det her ikke er en reklame for dyrevelfærd. Det er blot en vigtig sag, jeg ønsker at tage op og dele med jer, i håb om en forandring. I kan også skrive under HER, så hjælper I med at forbyde burhøns, og bliver dermed ‘ægtivister’. Vi skal være bedre til ikke at lukke øjnene for verden…

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HÅRDT ARBEJDE, NÆSEBLOD & TANKER OM AT SLAPPE AF