BLOGGEN FEJRER 2 ÅRS FØDSELSDAG (!!)

HÅRDT ARBEJDE, NÆSEBLOD & TANKER OM AT SLAPPE AF

Hey loves!

Looooong time no see. Eller, det vil sige lidt over en uge, men jeg har savnet jer.
Dem af jer, som følger mig på Instagram, har nok læst om mit lille kollaps, gråd i fosterstilling og hurtig hjertebanken. Just to be sure; her kan I se hvad jeg skrev:

 

”Man siger vidst, at hårdt arbejde og en proppet kalender aldrig har slået nogen ihjel. Men er det virkelig tilfældigt, at de stærkeste kopper kaffe og de fleste hjertestop indtræffer mandag morgen? Jeg ved godt, at det er et alvorligt problem at lave for meget – for hvis man laver for meget, glemmer man ofte lige at få sig selv med i svinget. Det sidste lange stykke tid, har jeg reddet på en bølge af overskud, kærlighed og god energi. Jeg har haft aftaler, gerne flere, hver dag. Men for ca. 10 dage siden, begyndte det hele at ændre sig. Både min sjæl og krop er udmattet. Jeg går i seng om aftenen og vågner morgenen efter, men min energi er ikke kommet tilbage, og jeg føler mig heller ikke frisk eller udhvilet efter min søvn. Mit hjerte banker hurtigere end normalt, og jeg får pludselig næseblod uden videre. Det gik op for mig, at min krop faktisk prøvede at sige noget; fortælle mig, at jeg skulle slå røven i sædet og få opladet mig selv. Slappe af (noget som jeg er pisse dårlig til). Jeg tog derfor fri fra skole i dag. Indtil videre har jeg bare ligget i min seng. Kigget. Set film. Sovet. Tænkt. Opladt mine mentale batterier og min krop. Lige nu er mit batteri på 29%, så der er lang vej tilbage til den Thea, som jeg kender. Billedet her er taget af min gode ven Lucas, som jeg havde en skøn eftermiddag med i tirsdags. Jeg var glad og havde en dejlig dag. Men et døgn efter, om onsdagen, kollapsede jeg fuldstændig. Jeg kom hjem fra forelæsning, krøb sammen i fosterstilling under min dyne og brød sammen i gråd. Alt blev for meget. Mit bæger flød over. Jeg ved ikke om det her hjalp nogen, men i det mindste fik jeg tømt lidt ud af mine tanker. Vi er alle bare mennesker, og det skal der være plads til.
Nu vil jeg fortsætte min pause, og tage mig godt af mig selv. Det skulle du måske også gøre? God torsdag alle sammen.”

 

De sidste dage, som kan tælles på en hånd, har derfor kun budt på afslapning. Jeg tog fri fra to forelæsninger. Jeg har ikke læst alle mine lektier. Jeg har haft få aftaler. Jeg har sovet og hvilet mig. Og ved I hvad? Jeg føler mig helt i live igen. Det er hårdt for mig, når jeg ikke kan nå alt det, som jeg gerne vil. På den anden side, skal jeg huske mig selv – for hvem gør det ellers?

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLOGGEN FEJRER 2 ÅRS FØDSELSDAG (!!)