NOGET OM EKSKÆRESTER & NYE FLAMMER

BLOGGEN FEJRER 2 ÅRS FØDSELSDAG (!!)

Hey loves!

I har hørt om vind, hav og horisonter. I kender mig nærmest ud og ind. I har hørt om hele min kærlighedshistorie på godt og ondt. Om hvordan min første kærlighed opstod, og også lidt om hvordan den sluttede. Nu er I i gang med at følge med i en anden nyopstået kærlighedskliché, hvor jeg svæver rundt oppe i den syvende himmel på en lyserød sky, og jeg kommer ikke ned foreløbig, hihi (sorry, det er vidst ikke ”official flødefredag”). I ved ikke så meget om min nye flamme endnu. Det kommer nok på et tidspunkt. Men det er ikke hvad dette fødselsdagsindlæg skal handle om.

Livet (specielt i 20’erne) fører ofte til spørgsmål, undren, tanker og refleksioner. Hvem er jeg? Hvad er kærlighed? Har man kun én eneste ene, eller har man i virkeligheden flere? Hvorfor får jeg stadig bumser, når jeg ikke længere er teenager? Hvilken uddannelse skal jeg vælge? Er jeg en god veninde? Hvorfor bruger jeg stadig energi på at svine DSB til, når jeg umuligt kan blive overrasket over deres forsinkelser, ændrede køreplaner og konstante arbejdsnedlæggelser? Hvordan er man single? Er min menstruation i virkeligheden bare en sølle undskylding for at tømme slik-skuffen? Er der mon kun psykopater og liderlige vin-elskere på Tinder?

Bloggen har med andre ord, i nu 2 år, efterladt sig spor af mine private og personlige erfaringer, overlevelsesstrategier, sensitivitet på højt plan, æstetiske valg og flyvende tanker i nord, syd, øst og vest. Jeg skriver lidt om livet som et håndværk; det kan læres og udføres ved hjælp af redskaber, bestående af ens egne erfaringer. En brugsanvisning følger desværre ikke med når vi bliver født, hvilket er grundlaget for, at andres erfaringer sommetider kan være en hjælp, på mange flere måder end vi tror. Det er blandt andet derfor jeg er her på domænet, og skriver indlæg til jer der sidder på den anden side af skærmen – nemlig i håb om, at vi kan lærer af hinandens gode og mindre gode oplevelser og forskellige livsanskuelser.

Jeg oprettede bloggen for 2 år siden, fordi jeg ville hjælpe og inspirerer andre mht. backpacking, rejser og eventyr. Med tiden er indholdet blevet en god portion bland selv slik, hvor jeg deler ud af små som store ting i min hverdag og fra mit tanke-bibliotek og følelsesregister.

I skal i hvert fald have tak for at læse og følge med. Jeg er meget beæret.
Og, som jeg har skrevet før, kan I altid skrive til mig, hvis der er noget. Det er vigtigt for mig, at domænet her er så hjemligt for jer som muligt. Husk at I aldrig er alene, og at I aldrig er de eneste som kæmper med livets udfordringer.

HURRAAAA FOR MIT LILLE HJERTEBARN! Og god fredag til jer alle. Kys! 

– T <3

2 kommentarer

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOGET OM EKSKÆRESTER & NYE FLAMMER