LINGERI FOR VALENTINE'S DAY

VALENTINE’S DAY + LIFE/LOVE UPDATE

Hey loves!

Havde I en god Valentinsdag/anti-Valentinsdag/torsdag (hvad man nu vælger at kalde d. 14 februar, haha)? Uanset hvilken af de tre ovenstående I ”fejrede”, håber jeg, at I havde en skøn dag. Jeg havde egentlig regnet med at tilbringe dagen med nogen veninder, men den teori blev ikke til noget (hihi).

Jeg er nemlig begyndt at ses med en rigtig dejlig fyr, som var så sød at invitere mig ud. Han havde endda en langstilket rød rose med til mig, da vi skulle følges fra Københavns Hovedbanegård, hen til Madklubben på Vesterbro. So cute.

Vi havde en rigtig hyggelig aften, og mere vil jeg egentlig ikke tilføje på nuværende tidspunkt.
Lige nu har jeg det bare godt. Og jeg må indrømme, at ham her fyren nok er en af årsagerne til mit lalleglade smil, som jeg render rundt med p.t.


Dernæst skal det nævnes, at det er meget grænseoverskridende at dele – men jeg har en god mavefornemmelse. På den anden side er domænet her mit personlige frirum, så selvfølgelig skal jeg kunne dele gode som dårlige ting, samt gamle og nye ting med jer herinde. Det har jeg gjort fra starten af, og det bliver jeg nok ved med at gøre. Grunden til at følelser er så svære at dele ud af, må være fordi, at følelser er en udefinerbar tilstand, der er vanskelig at sætte ord på. Så snart vi italesætter, hvad vi føler, åbner vi op for vores sårbarhed. Følelser er bestikkende, og sommetider kan hjernen ikke stå imod, hvilket udsætter hjertet for brud. Jeg har selv været ulykkelig og knust i forbindelse med kærlighed (det kommer ingen nok udenom), men jeg vil ikke leve livet i frygt for at blive ked af det igen, og dermed gå på æggeskaller. Jeg tror, at så længe mavefornemmelsen synger og ikke skriger, så er alt godt.

En masse kærlighed fra mig til dig, og rigtig god søndag aften! Husk at det ofte er hvad vi selv gør det til. Tag skridtet. Køb kagen. Skriv beskeden. Hvorfor vente?

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LINGERI FOR VALENTINE'S DAY