KANELSNEGLE & EN LANGSOM LØRDAG

SEMESTERSTART & DICK PICS § 232

Hey loves!

Jeg sidder og er helt vildt træt, men følte alligevel for at opdatere jer om mit ikke så spændende liv. 2. semester er lige skudt i gang og vi taler allerede om eksamen. Det får mig sgu lidt til at filosofere over det metafysiske paradox. Mit store spørgsmål er bare ”hvorfor”. Hvorfor skal vi absolut tale om eksamen før vi begynder på et nyt semester. Nu er jeg måske lidt selvmodsigende, men jeg tror faktisk, at jeg må indrømme, at jeg er begyndt at kunne lide eksamenssnakken… Det er en god øjenåbner og man får en masse tid til at reflektere og forberede sig inden tiden er omme og ragnarok bryder løs med synopsis, talepapir, eksamensregler og stressede stresshormoner. Nå, den tid den sorg. I ugens løb har jeg været til feedback-samtale i forbindelse med en af mine eksamensafleveringer. Det gik super fint, og jeg håber, at jeg kan tage den konstruktive kritik med mig til næste opgave, så den forhåbentlig kan blive endnu bedre! Derudover har jeg bare læst, prøvet at handle rengøringsmidler ind i Netto (det tog lang tid, da jeg havde glemt at prikke mine kontaktlinser ind i øjnene), og så har jeg gjort lejligheden ren.

Her til aften fandt jeg så en ret interessant artikel fra midt sep. 2018, omhandlende straffelovens § 232som handler om blufærdighedskrænkelse. Jeg anede ikke, at uopfordrede dick pics faktisk er strafbart: 5000-7.500 kr. i bøde! Det er fedt at digitalt blotteri bliver forbudt og håndhævet som et krækende teknologisk problem der er i omløb, lige såvel som fysisk blotteri. Det kom helt bag på mig, at jeg ikke havde læst om det før nu, så hvis der er andre som er nysgerrige, kan I læse artiklen HER. Heldigvis har jeg kun modtaget ét dick-pic i mine 22 år, og det var da godt nok også noget af det klammeste. Jeg mener, hvorfor tage et billede af en lort og sende det, når man kan tage et billede af en lagkage? Det er nok fordi der er mere lort end lagkage i verden, og det skyldes nok, at der findes flere røvhuller end konditorer. Okay, nok om pik-metaforer, indlægget tog lige en mærkværdig drejning.

Godnat!

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KANELSNEGLE & EN LANGSOM LØRDAG