FEELS #SHELLS

I FÅR SVAR PÅ JERES SPØRGSMÅL (Q&A)

Hey loves!

P-piller, sex, træning, mad, studielivet, kosttilskud osv., – I har efterspurgt en lille Q&A, hvor jeg svarer på nogle af jeres spørgsmål, så det er hvad dette indlæg kommer til at dreje sig om.

Mener du, at det er forkert som 22-årig, kun at have været sammen med én person?
– Nej. På ingen måde. Da jeg selv fyldte 22 år, havde jeg også kun været sammen med én person (min daværende kæreste – nuværende ekskæreste). For mig at se, er det underordnet, hvorvidt om man har været sammen med én eller tyve personer (eller for den sags skyld om man er jomfru eller har været sammen med langt over tyve). Den anskuelse om, at man skulle være uerfaren, hvis man kan tælle sine sexpartnere på en eller to hænder, kan godt pakke sammen. Det samme gælder hvis en person har været sammen med et højt antal sexpartnere, så bliver personen pludselig promiskuøs. Dit antal af sexpartnere kan ikke være forkert, hvis det føles rigtigt – det handler om at lytte til sig selv.

Dine yndlings hårprodukter?
– Nemt! Det er CHI. Jeg har faktisk dedikeret et helt indlæg til mine hårprodukter, som I kan læse lige HER. Jeg har brugt produkterne trofast i over et år, og de skuffer aldrig.

Hvor mange måltider spiser du om dagen?
– Jeg spiser ca. 4 gange foruden mellemmåltider. Det lyder af meget, men jeg er vokset op med at spise mange mindre måltider, i stedet for få store (selvom det også hænder, alt efter hvad jeg laver af mad!). Og så spiser jeg konstant chokolade. Hver dag faktisk. No shame. Jeg tømte fx en Nutella i går, som jeg købte for tre dage siden.

Hvor vil du gerne rejse hen næste gang? 
– Som udgangspunkt; ALLE de steder jeg ikke har været endnu. Så ja, jeg har travlt, haha!

Synes du, at man er for voksen til at feste i tyverne?
– Niks, man bliver aldrig for voksen eller for gammel til sjov og ballade, så længe man stadig kan tage varer på sig selv, sine udgifter og forpligtelser.

Hvor mange gange træner du om ugen?
– Det varierer MEGET. Det kommer an på mine planer og mit overskud.

Har du set din ekskæreste siden I slog op? Hvis ja, hvordan var det?
– Ja, jeg har stødt ind i ham få gange, da vi begge arbejder i lufthavnen. Det var lidt ligegyldigt, da det som sagt er fortid og et overstået kapitel.

Hvad er det du studerer?
– Uddannelsesvidenskab på Aarhus Universitet i Emdrup.

Føler du dig mest som en pige-pige eller en drenge-pige? 
– Haha, uhm… Der må jeg nok sige 80% pige-pige 0g 20% drenge-pige. Jeg er meget piget hvad angår tøj, tasker, produkter, parfume, smykker osv., men jeg kalder også en lort for en lort og kan godt være lidt en Mande-Hanne.

Tager du kosttilskud? Hvis ja, hvilke?
– Ja. Jeg tager lidt forskelligt, blandt andet: jern C, Ingefær-piller, B-vitamin, samt urtekosttilskud med D3-vitamin og selen.

Hvad er det bedste/sværeste ved at gå på universitetet? 
– Det bedste ved at gå på uni er helt bestemt friheden til selv at strukturer tiden og læsningen (det er dog også et stort ansvar). Det værste er at man skal læse psykopat meget. Vi har fx to moduler på hvert semester, og til sidste holdundervisning blev det regnet ud, at vi på kun det ene modul skal læse i 600 timer fordelt på semesteret. Av av – så mængden af læsestof må være det værste.

Hvordan er dit drømme-forhold?
– Uh! Godt spørgsmål – det ved jeg ikke om jeg kan svare på. Det skal være en blanding af Frank og Mias forhold i Klovn, Dear John, Mr and Mrs Smith, Mila Kunis og Ashton Kutcher og The Notebook. Dén må I så selv tolke videre på… 😉 MEN, det vigtigste for mig er gensidig (k)ærlighed.

Er du på p- piller eller har været? Hvis ja, havde du så sværere ved at tabe dig gennem træning eller nå dine mål? Har nemlig tænkt over det, da jeg har taget på efter jeg er begyndt på dem, og om træning egentlig overhovedet vil gøre en forskel. 
– Ja, jeg er på p-piller (startede da jeg var 19). Jeg havde mange tanker omkring min vægt, da jeg begyndte. Jeg havde hørt at man tog på pga. hormoner osv., hvilket skræmte mig lidt. Da jeg startede, mærkede jeg ikke som sådan nogle symptomer fra pillerne – tror måske bare jeg blev lidt oppustet i starten (måske er det også dit tilfælde). Jeg har aldrig trænet for at tabe mig – men for at opbygge muskelmasse. Men nej, jeg tror ikke p-piller er en hæmsko for vægttab. Træning og sund kost er jo altid noget der resulterer i gode resultater – og her taler jeg ikke om vægttab, men blot om sundhed. For mig er sundhed dog ikke kun træning og sund mad. Det er lige så meget pandekager med honning og boller med tandsmør. Balance. For den vigtigste sundhed, set fra mit perspektiv, er den mentale.
Well, jeg kom vidst lige ud på et sidespor… Men… Jeg tror træning og kost vil gøre en forskel, men jeg vil nok anbefale alle at tale med egen læge omkring emnet. Det er forskelligt fra person til person, og p-pillerne fås også i mange varianter.

Dit eget favorit indlæg?
– Det kan læses lige HER – det handler om at være jomfru.

Det var alt for denne gang! I kan altid skrive til mig her eller på Instagram, hvis I har noget på hjertet. Kæmpe weekend-knus til jer alle.

– T <3

4 kommentarer

 • Maja

  Hej Thea,

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at læse et indlæg omkring din uddannelse. Hvad oplever du, at der er fokus på? Hvordan ser en ‘normal’ studiedag/uge ud for dig? Hvordan er strukturen og undervisningen osv. Har selv set på uddannelsen og kunne rigtig godt tænke mig at høre mere om dine personlige overvejelser omkring valget af studiet.

  Hilsen, Maja!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thea Munch

   Hey Maja!
   Jeg skal gøre mit bedste for at udarbejde sådan et slags indlæg, som du efterspørger!
   God aften. Knus!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  må vi ikke høre lidt mere om dit studie? <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thea Munch

   Hey Isabella!
   Jo selvfølgelig, hvad vil du gerne vide?
   Knus!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FEELS #SHELLS