DREAMY MOODBOARD #SOFT

SUNDAY MONDAYS

Hey loves.

Er I kommet godt igennem mandagen? Personligt har jeg følt mig lidt som en zombie, så derfor hoppede jeg i mit yndlings lace lingeri. Der har været semester-start, og grundet dét havde vi en ekstra lang forelæsning. I løbet af timerne fik jeg tømt en bøtte lakridser overtrukket med chokolade. Det gjorde tilværelsen lidt sødere. Den sidste time var jeg ved at falde i søvn, selvom sessionen var spændende! Det er bare svært at koncentrerer sig så længe ad gangen.
Da jeg kom hjem, begyndte jeg at læse. Senere på dagen tog jeg op i fitness for at træne. Jeg elsker virkelig den energi og det overskud, som jeg forlader træningscenteret med. Nu har jeg også haft et par uger i hyggens-tegn (hvilket er vigtigt!!), derfor er det ekstra rart at komme i gang igen, selvom jeg nok ikke skal træne mere i denne uge – hvem ved. Jeg gider ikke planlægge fremtiden for meget. Hvis jeg har lyst til at træne, så tager jeg ned og træner. Hvis jeg har lyst til at æde tre plader chokolade, en skål med popcorn og tømme et glas Nutella, så er det dét jeg har tænkt mig at gøre (mine nærmeste ved at dette scenarie sker hyppigt, haha). Jeg lytter altid efter mine egne behov, og det resulterer i god energi hos mig. Efter træningen tog jeg i Netto for at handle. Jeg smed alle mine yndlings snacks ned i kurven, men da jeg nåede til kassen, fandt jeg ud af, at mit kreditkort åbenbart lå i min anden pung. Damn #mandag !!!
Well, jeg tog tomhændet hjem og trøstespiste chokoladen, som ligger gemt i min hemmelige ”slik-kasse” (under min seng). Tro det eller ej, men jeg har et seriøst chokolade-problem. Jeg spiser chokolade ca. fem gange dagligt i OK store mængder. Sådan ER dét bare.

Nu er klokken 22:11, og jeg skal til at sige godnat. Tirsdagen der venter på mig er lang…

Sov godt alle sammen.

– T <3


WHITE LONGLINE BRA: HER

WHITE HIGH WAIST: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DREAMY MOODBOARD #SOFT