I FIK VIDST IKKE LÆST OM MIT NYTÅRSFORSÆT

LASHES

Hey loves!

Jeg håber at I har haft en dejlig dag og har en skøn aften.
Mange af jer har spurgt ind til mine vipper og hvor jeg har fået lavet mine eyelash extensions. Den fortjeneste går til min veninde Nikoline. Hun er et rent naturtalent. Første gang jeg fik lavet mine vipper hos hende, holdt vipperne i over en måned, og så stadig fyldige ud! Jeg har siden da fået en enkelt opfyldning.

Hvis I er interesserede i at få lavet vipper hos Nikoline, kan hun kontaktes på Instagram lige HER.

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I FIK VIDST IKKE LÆST OM MIT NYTÅRSFORSÆT