MINE FERIEPLANER INDEN 2. SEMESTER

I FIK VIDST IKKE LÆST OM MIT NYTÅRSFORSÆT

Hey loves!

Jeg ved godt at det snart er februar, og at januar måned har været glattere end våd spaghetti. Den første måned af 2019 har med andre ord sivet gennem fingrene på os, hurtigere end en kamel kan kælve. Det vil i mit tilfælde betyde, at det har været en god måned. Glade dage går typisk hurtigere end triste! Well, men nu til sagen; mit nytårsforsæt, som jeg faktisk ikke har…
Jeg vælger bare at leve i nuet, vise kærlighed og omsorg til mine medmennesker, samt at gøre alt godt for mig selv og dem omkring mig. Nytårsforsæt er ofte kun høje forventninger, der dræner os for positivitet, da vi mennesker oftest tænker på det der ikke opnås, fremfor det vi faktisk opnår. Mål bliver derfor hurtigt til et forurenet forventningspres. Så længe vi har vores dagdrømmerier og finder motivation i vores egen drivkraft og væremåde, tror jeg altid man kan forvente et nyt og godt kapitel på 365 sider, i den vigtigste fortælling af dem alle; vores egen.

Husk at det ofte er hvad vi selv gør det til.

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE FERIEPLANER INDEN 2. SEMESTER