DEN PERFEKTE MAND I 24 (U)RIMELIGE PUNKTER

MINE FERIEPLANER INDEN 2. SEMESTER

Hey loves!

Jeg ved godt, det er forudsigeligt, at man føler sig fri som en fugl efter afslutning af et semester. Man ligger dér i sin seng, velvidende om, at ferien ikke varer evigt, og at læse-helvede snart begynder igen. Men altså, jeg har da ferie lidt endnu, hvilket er totalt optur. Jeg har følt mig lidt afskåret fra virkeligheden, da jeg har levet i en eksamens-boble. Det er der sikkert mange som kan relatere til.
Ferien tilbringer jeg i København, selvom det fristede at tage til Bornholm. Jeg kan bare mærke, at jeg har brug for at komme ordentligt på plads herhjemme i den nye lejlighed. Bare slappe af. Være der hvor jeg er. En slags helkropsisolering. Få de sidste ting på plads; såsom gardiner. Jeg kan ikke engang tælle på mine to hænder, hvor mange af mine naboer der højst sandsynligt har set undertegnede i bar røv. Life is life.

Udover at slappe af og ordne praktiske ting, skal jeg på en masse veninde-dates og catche op. Det bliver en god blanding af café turer og hjemmehygge. Derudover savner jeg også at tage i byen, drikke drinks og danse til Københavns natklubber lukker. Det er vildt underligt, men siden jeg blev single, har jeg været minimalt i byen. Og apropos underligt, så skal I også lige høre om et af mine mareridt, som jeg havde her den anden nat. Det handlede om en næsehorns-lignende skabning på størrelse og facon med en gravhund. Dyret her var yderst sjældent, men var åbenbart blevet mit kæledyr. Det bed mig konstant og jagtede mig rundt i huset. Lidt alá katten efter musen. Jeg kunne hverken gøre fra eller til, og dyret blev næret af frygt – hvilket strålede ud af mig. Om jeg døde eller ej, husker jeg ikke. Jeg mindes blot, at det var det særeste og uhyggeligste mareridt nogensinde.
Har I en drøm eller et mareridt som lever op til samme craziness?…

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN PERFEKTE MAND I 24 (U)RIMELIGE PUNKTER