10 TING JEG SAVNER VED AT HAVE EN KÆRESTE

TORSDAGS TANKER

Hey loves!

Jeg har tænkt lidt videre ift. indlægget der omhandlende mine første 24 timer på Tinder. I indlægget skrev jeg, at jeg ikke vidste hvad jeg lavede derinde, og at det blot var ren nysgerrighed. Det er til dels korrekt, men der dukkede en tanke op i mit hoved efterfølgende; det var nysgerrighed, men også usikkerhed. Jeg ville se hvad dating-kulturen kunne byde på, men samtidig ledte jeg nok også efter en form for anderkendelse. En vished om, at jeg stadig er god nok. At der er andre derude, som synes man er interessant. Dét behov for anderkendelse, tror jeg i bund og grund mange søger inde på dating-platforme. På en eller anden måde er det fedt, at man kan dele selvtillid ud til folk, ved at swipe til højre. En slags virtuel highfive, I guess? På den anden side lidt sørgeligt. I hvert fald for mit eget vedkommende. Jeg ville ønske, at jeg ikke behøvede andres bekræftelse for, at få min selvtillid til at toppe Mount Everest. På et tidspunkt får jeg vel den slags selvtillid igen, hvor jeg kan bekræfte mit eget værd. Jeg tror dog det er ganske normalt at få ridser i selvtilliden efter et breakup, eller hvad end det nu måtte være.

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING JEG SAVNER VED AT HAVE EN KÆRESTE