EFTER 24 TIMER PÅ TINDER

THEAS LIV I EN NØDDESKAL

Hey loves.

Fulde Thea tabte i torsdags sin iPhone i toilettet. Heldigvis uden skadelige følgevirkninger. Derudover har jeg mistet mit havnekort til lufthavnen, hvilket problematiserer at komme til og fra mit arbejde. Eksamensopgaverne er afleveret, og derfor har jeg ligget vandret i min seng lige siden. Her i morges opdagede jeg, at jeg havde sår på begge mine albuer. Super underligt, right? Det første der slog mig var, om jeg mon havde fået liggesår, efter de sølle tre dage, hvor jeg ikke havde bestilt andet end at sove og kede mig. Hm, ej det virkede urealistisk. Jeg måtte derfor konkludere, at det var sket når promillen var høj. Ud fra det kunne jeg endvidere konkludere, at jeg er blevet for gammel til at feste og drikke som en på 16, når jeg er 22 år. Den alder hvor man er i syv sind, hvilket Taylor Swift forklare meget godt i dette udklip af en lyrics:

”We’re happy free confused and lonely at the same time
It’s miserable and magical oh yeah
Tonight’s the night when we forget about the deadlines, it’s time uh oh

I don’t know about you but I’m feeling 22.”

Nå, hvor kom jeg til. Jeg har også formået at miste mine betydningsfulde øreringe. Hm, hvad ellers. Når ja! For en time siden stod jeg og lavede mad. Jeg havde lagt en meget skarp køkkenkniv i et viskestykke (dumt). Efterfølgende griber jeg så fat i det her viskestykke, hvorefter kniven flyver ned mod mine ben og rammer mig (heldigvis med skaftet) på min fod. Hold nu kæft, dér så jeg godt nok mit liv passere revy. Jeg priser mig lykkelig over, at skæbnen serverede noget andet for mig til aftensmad end fod-på-spyd. Jeg er virkelig en uheldig person, men på en eller anden måde, går det hele altid alligevel, haha!

– T< 3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EFTER 24 TIMER PÅ TINDER