''HVORDAN ER DET AT VÆRE SINGLE IGEN, EFTER 3 ÅR I ET FORHOLD?''

EFTER 24 TIMER PÅ TINDER

Hold kæft hvor er det udmattende!

Hey loves.

Jeg måtte bare forsøge mig med Tinder, velvidende om, at det nok ikke lige var min kop te. Det føles som om min stakkels tommelfinger er ramt af gigt, så meget man skal swipe frem og tilbage. Faktisk ved jeg ikke engang hvad jeg laver derinde. Jeg tror bare det er ren nysgerrighed, for det sidste jeg vil lige nu er, at binde mig til et parforhold igen.
Hele den her dating-kultur er endnu mere drænende end forventet, haha! Andre der har det på samme måde?
Jeg elsker tilfældigheder, hvor man møder mennesker ud af den blå luft. Det er så ægte. Tinder er alt andet end tilfældigt. Jo, det er da sjovt og effektivt, men det er sgu lidt overfladisk ift. jobtitler, uddannelse, højde og billedmateriale.
Det er altid sjovt at prøve nye ting af! Men jeg tror, at jeg vil holde mig til tilfældighederne!

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

''HVORDAN ER DET AT VÆRE SINGLE IGEN, EFTER 3 ÅR I ET FORHOLD?''