NYTÅR 2018/2019

”HVORDAN ER DET AT VÆRE SINGLE IGEN, EFTER 3 ÅR I ET FORHOLD?”

Hey loves!

Dét spørgsmål har jeg fået en del.
For det første føler jeg ikke, at jeg er single ”igen”. Jeg levede ikke singlelivet, før jeg fandt sammen med min ekskæreste. Jeg havde hverken haft en rigtig kæreste før, eller været sammen med nogen seksuelt. Jeg følte aldrig som sådan, at jeg havde travlt på det plan.

Men altså, jeg har det for fedt, må jeg være ærlig at skrive. Den første måned efter bruddet, lå jeg basically i fosterstilling hver aften, på min venindes madras, og tænkte, at jeg ikke duede til at være single. Kunne jeg overhovedet være alene? Uden en anden halvdel? Kunne jeg mon falde i søvn? Kunne jeg fungere? Og ja, jeg det kunne jeg. Jeg kan være alene og nyde det! Jeg mangler ikke en anden halvdel, for hvorfor ikke bare være hel for sig selv? Jeg sover bedre end nogensinde før, også selvom det er alene. Jeg kan derfor konkludere, at græsset sommetider ER grønnere på den anden side. Mit bedste råd til alle jer, mine dejlige læsere, er at I altid skal stole, lytte og handle efter jeres mavefornemmelse. 99% af gangene har den lille fætter sgu fat i noget korrekt!

Selvom jeg har det bedre, end jeg længe har haft det, må jeg da erkende, at det har været en stor omvæltning!
3 år er længe og det var min første kæreste, så selvfølgelig var det enormt hårdt og turbulent. Der gik dog kun en måned, og så var jeg ellers den gamle og glade Thea igen; hende jeg har savnet alt for længe…
Grunden til at jeg var glad igen efter en måned var, at jeg havde følt mig mutters alene et par måneder, måske mere, inde i forholdet, altså før det var slut. Jeg havde på en måde allerede grædt alle mine tårer ud på forhånd. Det er svært at forklare, men jeg håber at I kan fornemme hvad jeg mener.

Der er dog stadig ting jeg savner ved at have en kæreste, men livet udenfor et parforhold har vist sig også at være ret flatterende.
Kys og god søndag!

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYTÅR 2018/2019