JULEN 2018 PÅ BORNHOLM ♡ (BILLEDER + LIFE UPDATE)

NYTÅR 2018/2019

Hey loves.

”Kære 2018. Jeg kan huske, at jeg ikke sprang begejstret ind i din favn sidste nytårsnat, men pyt nu med det. I årets løb har du budt mig det bedste, men så sandelig også sat min sjæl i syv sind.
For det første skal du have tak for den varmeste og længste sommer. Vejret var så skønt og græsset og jorden så tør. Alligevel var det den vådeste sommer mine øjne har haft. Man kommer ikke udenom smerte i hjertet når man lever, og det erfarede jeg endnu engang. På den anden side blev min største drøm, i mine 22 år, gjort til virkelighed. Jeg tog min mor ud at rejse lige derhen, hvor hun ville. Det var vores første mor og datter rejse nogensinde, og virkeligheden blev pludselig endnu bedre end jeg drømte om. Island var intet mindre end et fantastisk eventyr, og jeg glæder mig til flere oplevelser med kvinden i mit liv; min mor.
2018, du har endvidere udfordret mig på alle tænkelige måder. Jeg har lært at lytte til min mavefornemmelse, og stå ved hvem jeg er. Jeg har også lært, hvad ægte kærlighed til sig selv går ud på, og at kærlighed generelt ikke skal gøre ondt på nogen måde. Desuden kom jeg ind på min uddannelse, efter to fantastiske sabbatår.
Selvom året har været hårdt, bliver jeg for hver dag gladere. Ja, faktisk kan jeg ikke huske hvornår jeg sidst har været så glad. Jeg priser mig hver dag lykkelig for, at have så dejlige mennesker ved min side; min familie, veninder og venner. En særlig tak til jer. I får mig altid til at smile, hjælper mig, og deler kram og kærlighed ud. Tak fordi I er jer, og tak fordi I ALTID er der. Jeg har også haft et sjovt 2018 med fest og farver, arrangementer og alt for meget vin (hvilket også gør sig gældende i aften!). Jeg ønsker jer alle et godt og lykkebringende nytår! På med JA-hatten. 2019, jeg er klar.”

Den tekst delte jeg på Instagram d. 1 januar, meeeen jeg har lidt mere på hjertet, nemlig mine forventninger til 2019. Dem får I her…

Kære 2019. Du imødekom mig med en hjertevarme, som stadig er mig nær her d. 3 januar. Jeg hoppede ind i året med tre af mine bedste veninder, en høj promille og en tilfreds mave fuld af tapas, bøf og bearnaise, chokoladekage, is og kransekage. Vi så fyrværkeri, dansede, hørte musik, spillede kort og jeg kunne blive ved. Kære 2019, du skal være alt det 2018 ikke var. Jeg ved godt at det lyder som en fed kliché, men det bliver rent faktisk ”mit år” i år. Det gør det fordi, at jeg er mig selv. Jeg slog op med min ekskæreste tilbage i oktober, hvilket allerede er omkring tre måneder siden. Tiden har gået hurtigt, men er det ikke også det man siger? At tiden går hurtigt når man har det godt? Jeg er i hvert fald glad for alle de afslutninger og nye begyndelser som 2018 bragte med sig, og jeg er klar til endnu flere i 2019. Hver eneste afslutning er en ny begyndelse. Ofte en bedre, hvis man selv vil det. Jeg håber, at du bringer en lang og varm sommer med dig, oplevelser, rejser og nye relationer. Jeg ser frem til endnu en historie på 365 sider. Til sidst vil jeg bare nævne, at jeg endelig har fundet mig selv igen, efter en voldsom periode med mange flytninger, gråd og hulken.
New year, old me.♡

Cheers. ♡

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULEN 2018 PÅ BORNHOLM ♡ (BILLEDER + LIFE UPDATE)