6 GODE OVERSPRINGSHANDLINGER

JULEN 2018 PÅ BORNHOLM ♡ (BILLEDER + LIFE UPDATE)

Hey loves!!

Long time no see! Jeg har sådan savnet at opdatere jer herinde, men da jeg har svømmet rundt i brun sovs og kartofler, to eksaminer, flytterod og juleferie på Bornholm, valgte jeg at give mig selv en pause fra bloggen. Det gjorde jeg for at fokusere på mine opgaver og på min familie i julen, som jo er hjerternes tid. Nu er begge eksaminerne afleveret, hvilket vil sige at jeg kun mangler en mundtlig eksamen midt i januar. Stille og roligt kan jeg mærke friheden ånde mig i nakken, og det kan den bare blive ved med! Jeg har følt mig lænkebunden i hele december måned pga. eksamensskrivning. Mest af alt fordi, at jeg aldrig har skrevet en akademisk opgave før nu, og fordi det er to år siden jeg gik ud af gymnasiet. Det har påvirket min nervøsitet meget. Nu må jeg bare krydse fingre og tænke positivt! Nogle der er i samme båd? Let me know!

Jeg har i hvert fald savnet jer helt vildt meget, men heldigvis skriver mange af jer til mig igennem Instagram. Bliv endelig ved med det! Jeg elsker jeres respons og spørgsmål, og som altid ved I jo, at jeg er glad, hvis jeg kan hjælpe.

Julen 2018 blev holdt på Bornholm med min familie. Det var en drømme-jul (bortset fra eksamen). Jeg har ikke været hjemme d. 24 december i to år i træk, så at være hjemme i hjertet af familiens kærlige hånd, var så tiltrængt. I 2016, d. 24 december, var jeg ude på mit livs største eventyr i Asien, derfor blev juleaften fejret på Filippinerne. I 2017 holdt jeg juleaften med min nuværende ekskærestes familie, da jeg havde arbejde op til og efter jul. Derfor var julen 2018 noget ganske specielt. Vi fik alle spist and, sovs, sovs, sovs (ja, meget sovs), kartofler, rødkål, risalamande osv., og min elskede mor fik mandelgaven! Fortjent. ♡

Ellers har julen budt på julefrokoster (hvilket vil sige alt for meget dejlig mad, mmm), køreture i naturen og familiekærlighed.
Jeg havde helt glemt hvor smuk Bornholm var iført et hvidt lagen af sne.
Håber at I alle havde en god og mættende jul! Kys og knus.

– T<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 GODE OVERSPRINGSHANDLINGER