SPANKING, VENTEPOSITION & TIRSDAG MORGEN

6 GODE OVERSPRINGSHANDLINGER

Hey loves!

Mangler I en god overspringshandling midt i eksamensræset? Eller søger I bare noget inspiration til ‘sjove’ tiltag her i december? Så læs med og få 6 tips, som jeg selv benytter mig meget af, til gode og produktive overspringshandlinger!

Café:
Her får du luftet tankerne, får set på andet end bøger og din computer, og samtidig er det en oplagt mulighed for at catche op med veninderne.
For et billigere alternativ til denne overspringshandling, kan du invitere dine veninder hjem på te, kaffe eller kakao, og måske sætte nogle snacks på bordet – det er også altid en vinder!

Gå en tur:
Enten alene eller sammen med nogen du holder af. Det er altid rart at tage nye steder hen, eller besøge de velkendte og allerede udforskede stier. Dette er specielt en god idé, hvis du har haft hovedet ned i bøgerne fra morgenstunden af!
Som min mor plejer at sige: ”Det er vigtigt at rykke sig fra A til B” – og det virker.

Træning. Yoga, styrke eller kondition:
Altid godt med fornyet energi, og så får man altid et skud positivitet på vej hjem fra træningscenteret. Jeg bruger ofte træning, som et frirum for læsning.

En øjenåbner:
Tjek nyhederne, hør en podcast eller se en spændende dokumentar. Få indsigt i hvad der sker i verden og kom ud af din egen boble for en kort stund.

Lav en to-do liste og få overblikket igen:
Det hjælper altid mig på rette spor! Bare brug et stykke papir eller noter på mobilen, og få skrevet de ting ned, som du skal huske at få gjort.

Gør rent:
En overspringshandling der virkelig sparker røv. Ikke nok med at du undviger for dine egentlige pligter, men du bruger faktisk din overspringshandling på noget produktivt, der nok alligevel skulle ordnes før eller senere. Win-win!

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPANKING, VENTEPOSITION & TIRSDAG MORGEN